Μόγια στο enwsi.gr: «Στην ΑΕΚ νιώθω σαν το σπίτι μου- Χαρούμενος που θα παραμείνω για δύο ακόμη χρόνια»

Μόγια στο enwsi.gr: «Στην ΑΕΚ νιώθω σαν το σπίτι μου- Χαρούμενος που θα παραμείνω για δύο ακόμη χρόνια»
Photo Credits: INTIME

Ο Νάτσο Μόγια μιλάει στο enwsi.gr για πρώτη φορά μετά την ανανέωση του συμβολαίου με την ΑΕΚ για δύο ακόμη χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νάτσο Μόγια αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ξένους που έχουν περάσει ποτέ από την ΑΕΚ αλλά και από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός πλέι μέικερ στα τρία χρόνια παρουσίας του στην «Ένωση» έχει κατακτήσει τέσσερα τρόπαια μεταξύ αυτών ένα ευρωπαϊκό και έγινε ο πρώτος ξένος που θα συμπληρώσει πέντε χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ μετά την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024. Η διοίκηση του τμήματος και συγκεκριμένα ο Σταμάτης Παπασταμάτης ήθελε ο Νάτσο Μόγια να αποτελέσει την ηγετική φυσιογνωμία της νέας ομάδας που «χτίζεται» για τα επόμενα δύο χρόνια και με την δεδομένη αμοιβαία επιθυμία οι δύο άνδρες δεν δυσκολεύτηκαν για να δώσουν και επίσημα τα χέρια. Ο παίκτης λίγες ημέρες μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για τους λόγους που τον έκαναν να παραμείνει για δύο ακόμη χρόνια στην ΑΕΚ στην οποία όπως ανέφερε νιώθει από την πρώτη ημέρα σαν το σπίτι του. Παράλληλα μίλησε για το ξεχωριστό δέσιμο που νιώθει με τον κόσμο, τις ελπίδες πρόκρισης στην Ευρώπη αλλά και τους τελικούς που έρχονται στην Ελλάδα.

-Νάτσο συγχαρητήρια για την ανανέωση του συμβολαίου σου. Δύο ακόμη χρόνια στην ΑΕΚ τι σημαίνει αυτό για σένα;

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ΑΕΚ για δύο ακόμη χρόνια. Θέλω να είμαι μέλος και να συνεχίσω το πρότζεκτ που έχει ξεκινήσει η ομάδα και για αυτό αποφάσισα να επεκτείνω το συμβόλαιο μου.

-Το ξέρεις πως θα γίνεις ο πρώτος ξένος που θα συμπληρώσει πέντε χρόνια στην ομάδα. Τι το ξεχωριστό έχει η ΑΕΚ για σένα στην καριέρα σου;

Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη μέρα στην ΑΕΚ ένιωσα σαν να είμαι σπίτι μου. Όλα ήταν πολύ εύκολα για μένα. Αυτό παίζει το μεγαλύτερο ρόλο. Το γεγονός πως νιώθω πως παρέμεινα σε μια ομάδα που νιώθω σαν το σπίτι μου.

-Τι ήταν αυτό που σου είπε ο κ. Παπασταμάτης και σε έπεισε να συνεχίσεις;

Μιλάγαμε για το μέλλον της ομάδας και ήθελαν να με κρατήσουν. Από την μεριά μου ήθελα και ήταν μια κοινή απόφαση. Ήμασταν χαρούμενες και οι δύο πλευρές για αυτή την εξέλιξη.

– Προέρχεστε από μια μεγάλη νίκη επί της Νιμ, αυτό αναπτέρωσε τις ελπίδες σας για πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF European League;

Ασφαλώς όλα είναι πιθανά. Από την στιγμή που μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες και εμείς οφείλουμε να τις εξαντλήσουμε μέχρι το τέλος.

-Με την εμφάνιση και τη νίκη επί των Γάλλων ένιωσες πως η ομάδα αδίκησε πολύ τον εαυτό της στα προηγούμενα παιχνίδια και έχασε βαθμούς που θα μπορούσε να είχε πάρει;

Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες αυτής της ομάδας και θεωρώ πως πάντα μπορούμε να αποδώσουμε καλύτερο. Ποτέ δεν είναι αρκετό. Για αυτό αν συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο μπορούμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς. Υπήρχαν ματς που μπορούσαμε σίγουρα να είχαμε πάρει περισσότερους βαθμούς.

– Η χρονιά μπαίνει στην τελική ευθεία, είναι η ομάδα έτοιμη για τους τελικούς που ακολουθούν;

Ναι είμαστε πολύ έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Μπορώ να δω πως οι συμπαίκτες μου είναι άνθρωποι που ζουν το παιχνίδι, θέλουν να παίζουν σε δυνατά παιχνίδια και είμαστε όλοι έτοιμοι για τα κρίσιμα ματς που έρχονται.

– Ποια είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή σου με την ΑΕΚ μέχρι τώρα;

Είναι ξεκάθαρο πως είναι ο περσινός τελευταίος τελικός που κερδίσαμε. Γιατί μαζί με τον τελευταίο τίτλο κατακτήσαμε αυτόματα και όλες τις διοργανώσεις που είχαμε στόχο. Με τον τελευταίο τελικό δεν πήραμε μόνο το πρωτάθλημα αλλά και τους τρεις τίτλους αυτόματα. Εκεί το συνειδητοποίησα περισσότερο».

– Έχεις κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κόσμου της ΑΕΚ. Το νιώθεις αυτό το δέσιμο;

Ναι νιώθω ότι έχουμε ένα δυνατό δέσιμο από την πρώτη στιγμή. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τον έχουμε στερηθεί πολύ τον κόσμο μας λόγω της πανδημίας αλλά κάθε φορά που είναι εκεί μας δίνει απίστευτη ενέργεια.

– Ακολουθεί σήμερα ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Που πιστεύεις θα κριθεί;

Ξέρουμε και πάντα σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα και εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά και συγκεντρωμένοι το παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε το 100% και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα το κάνουμε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X