Παπανικολάου: «Θέλαμε τη νίκη έστω και με… μισό πόντο»

Παπανικολάου: «Θέλαμε τη νίκη έστω και με… μισό πόντο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο άνθρωπος που έδωσε τη νίκη στην Εθνική μας ομάδα με τις εύστοχες βολές στο φινάλε της αναμέτρησης με την Τουρκία, Κώστας Παπανικολάου, μίλησε στα κανάλια Novasports για την επιτυχία της Γαλανόλευκης, την στήριξη του κόσμου στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά και την απαιτητική… ρεβάνς με τους Τούρκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί της Τουρκίας: «Δύσκολη νίκη, αλλά σημαντική. Αυτό συζητούσα, ότι θέλαμε να την πάρουμε έστω και με μισό πόντο. Δύσκολο γιατί οι μισοί ήρθαμε μόλις χθες το βράδυ. Μόλις μια προπόνηση έκανε ο Παπαγιάννης και είναι λογικό να μην βγαίνουν αυτοματισμοί. Φάνηκε στο παιχνίδι ότι οι Τούρκοι ήταν περισσότερο προετοιμασμένοι σε σχέση με μας. Στο τάιμ άουτ συζητούσαμε πράγματα και μέσα στο παιχνίδι να βρούμε καταστάσεις και να βρεθούμε ο ένας με τον άλλον, με τα γνωρίσματα που έχουμε ο ένας για τον άλλον. Πρέπει και οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε Καλαϊτζάκη, Μουράτο και Μωραΐτη, οι οποίοι έκαναν εξαιρετική δουλειά στον Λάρκιν. Αυτοί ήταν το κλειδί και η σπίθα που χρειαζόμασταν, γιατί δεν έμπαινε ο Λάρκιν στο παιχνίδι. Αν είχαμε μια εβδομάδα να δουλέψουμε, τα “νεκρά” διαστήματα θα ήταν πιο μικρά. Σε ένα “νεκρό” παιχνίδι, είχαμε καλά διαστήματα. Δεν είναι ωραίο, γιατί κινδυνεύουν ομάδες με ελίτ παίκτες να μείνουν εκτός. Τι θα γίνει αν μείνει εκτός η Ισπανία, η Ελλάδα ή η Τουρκία και περάσει η Λευκορωσία;»

Για το πόσο διαφορετική θα παρουσιαστεί η Εθνική ομάδα στο δεύτερο παιχνίδι με την Τουρκία: «Και μόνο που θα βρεθούμε όλοι μαζί στο παρκέ και θα δουλέψουμε, είναι κέρδος. Να δεθούμε, να βγάζουμε σωστά plays και αμυντικά και επιθετικά. Γιατί πάμε σε μια δύσκολη έδρα και χρειάζεται προσήλωση από όλους».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X