Ντεμπούτο για τον Σπανούλη ως προπονητής

Ντεμπούτο για τον Σπανούλη ως προπονητής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντεμπούτο του ως προπονητής πραγματοποίησε ο Βασίλης Σπανούλης, ωστόσο η ομάδα επιλέκτων που κοουτσάρει ηττήθηκε με 68-88 από την Μέγκα στην πρεμιέρα του Next Generation τουρνουά της Euroleague στο Βελιγράδι.

Σημαντική μέρα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, αφού ο θρύλος της Euroleague, Βασίλης Σπανούλης, κάθισε για πρώτη φορά σε πάγκο ως head coach, λίγους μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Ωστόσο, η πρώτη του εμφάνιση ως προπονητής δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η ομάδα του ηττήθηκε.

Βέβαια αυτό ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο, μιας και καθοδήγησε παιδιά που δεν έχουν ξαναβρεθεί μαζί, εκτός από τις τελευταίες μέρες και τα οποία ήταν σε γενικές γραμμές μικρότερα σε ηλικία σε σχέση με τους αντιπάλους τους, που αγωνίζονται σε μία ομάδα, όπως η Μέγκα, που δίνει μεγάλη βάση στα τμήματα υποδομής και έχει αναδείξει ουκ ολίγους παίκτες, όπως ο Νίκολα Γιόκιτς και ο Βασίλιε Μίσιτς.

Πρώτος σκόρερ για την επίλεκτη ομάδα του Σπανούλη ήταν ο Φίλιπ Γιόβιτς, γεννηθείς του 2005 και παίκτης της Σπαρς, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους. Στους 12 σταμάτησε ο Σαμέτ Γιγκίτογλου, που αγωνίζεται στη ΜΖΤ Σκοπίων. Από την άλλη πλευρά, 23 πόντους σημείωσε ο Ασίμ Τζούλοβιτς, ενώ 15 πόντους και 9 ριμπάουντ είχε ο Αλέκσα Μιλένκοβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 12-19, 27-39, 55-67, 68-88

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X