Κόντε: «Μένω στην Τότεναμ, δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ»

Κόντε: «Μένω στην Τότεναμ, δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και φάνηκε ότι έχει θέσει την παραιτησή του στη διάθεση της διοίκησης, ο Αντόνιο Κόντε ξεκαθάρισε ότι μένει στην Τότεναμ και πως δουλεύει σκληρά για να επιτευχθούν οι στόχοι.

Η ήττα από την Μπέρνλι ήταν η 4η στα 5 τελευταία ματς στην Premier League για τους Spurs, οι οποίοι έχασαν σημαντικό έδαφος στη μάχη που δίνουν με Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ για την 4άδα. Ο Ιταλός τεχνικός φάνηκε πλήρως απογοητευμένος και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην παραμείνει στο τιμόνι του συλλόγου. Ομως καμία σχέση.

«Μένω στην Τότεναμ. Ο πρόεδρος, Ντάνιελ Λίβι, γνωρίζει πολύ καλά ότι βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω το club και θα το κάνω μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η πραγματικότητα, ξέρει ότι δουλεύουμε πολύ σκληρά. Δεν ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ μετά την ήττα από την Μπέρνλι. Δεν είμαι όμως κάποιος που μπορεί να είναι χαρούμενος μετά από ήττα, ούτε θα πάω στη συνέντευξη Τύπου και θα χαμογελάω».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X