Πιάνιτς: «Κάθε φορά που ακούω σειρήνες… » (ΦΩΤΟ)

Πιάνιτς: «Κάθε φορά που ακούω σειρήνες… » (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου, αλλά και για τα παιδιά που βρίσκονται στην μέση της σύγκρουσης αυτής έστειλε ο Μίραλεμ Πιάνιτς.

Ο πόλεμος που έλαβε χώρα στη Βοσνία μεταξύ του 1992 και του 1995 ήταν η πρώτη γενοκτονία, η οποία έγινε μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε αυτή καταγράφηκαν πάνω από 100.000 θάνατοι , με τους περισσότερους από αυτούς να είναι Βόσνιοι υπήκοοι.

O Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος έχει βιώσει την φρίκη του πολέμου από πρώτο χέρι έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, με αφορμή την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. «Ήμουν πολύ μικρός όταν κατάλαβα την έννοια των σειρήνων. Κάθε φορά που τις ακούω σκέφτομαι τι έπαθαν οι φίλοι μου. Κανένα παιδί δεν πρέπει να αναγκαστεί να ζήσει με αυτόν τον εφιάλτη» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του στο Twitter ο ίδιος.

Με τον τρόπο αυτό, ο 31χρονος άσος, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Μπεσίκτας θέλησε να στείλει στα παιδιά της ανατολικοευρωπαϊκής χώρας ένα μήνυμα, καθώς πολλά από αυτά χρειάστηκε να χωριστούν από τους γονείς τους, προκειμένου να πάνε στο μέτωπο και να παλέψουν με την Ρωσία.

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X