Ανσαριφάρντ: Γίνεται Ελληνας και κερδίζει πόντους για παραμονή

Ανσαριφάρντ: Γίνεται Ελληνας και κερδίζει πόντους για παραμονή
Photo Credits: INTIME

Εξελίξεις με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ μπορεί να φέρει για την ΑΕΚ η ελληνοποίησή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ και περίπου έξι μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία την οποία ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει βάλει μπροστά προκειμένου να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο καθώς είναι παντρεμένος με Ελληνίδα σύζυγο από το καλοκαίρι του 2018, άρα έχει συμπληρώσει την απαιτούμενη τριερία.

Είναι ασφαλώς μία εξέλιξη πολύ ενθαρρυντική τόσο για εκείνον όσο και για την ομάδα καθώς θα ανοίξει μία θέση ξένου την οποία καταλαμβάνει. Ισως όμως προκύψει και η συζήτηση για μία άλλη παράμετρο, αυτή της επαναδιαπραγμάτευσης του συμβολαίου το οποίο έχει διάρκεια για επιπλέον ένα έτος, σύμφωνα με την SportDay.

Ο Ιρανός επιθετικός είναι μία εξαιρετική επιλογή για δεύτερος ή τρίτος φορ και δεδομένη η επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για όσο αυτή διαρκέσει από δω και στο εξής και γιατί όχι να την κλείσει φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ, με την οποία έχει δεθεί πολύ, παρά τις δύσκολες σεζόν που περνάει μαζί της. Με την επικείμενη «ελληνοποίησή» του είναι πολύ πιθανό να ανοίξει και η συζήτηση για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για επιπλέον ένα έτος ή και για περισσότερο αν βρεθεί η φόρμουλα στο οικονομικό που να θεωρείται συμφέρουσα και για τις δύο.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ έχει ένα συμβόλαιο ύψους 500 χιλιάδων ευρώ και για τη σεζόν 2022-23 και μια πρόταση για επέκταση δύο ή τριών ετών με συνολικές αποδοχές που θα ψαλιδίζουν κάπως αυτές που έχει λαμβάνειν για την επόμενη, ίσως προκαλέσει μία καινούργια συμφωνία ανάμεσα τους. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η ΑΕΚ θα προσφέρει στον Ιρανό επιθετικό επαγγελματική εξασφάλιση μεγαλύτερης διάρκειας και με τη σειρά της θα έχει πετύχει μία πιο συμφέρουσα για εκείνη συμφωνία. Ολα αυτά αναφέρονται γιατί υπάρχουν οι ψίθυροι για ενδεχόμενη συζήτηση διακοπής συμβολαίου του ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που δεν προκύπτει σε καμία περίπτωση ότι ο Ανσαριφάρντ το επιθυμεί.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X