Σε άσχημη κατάσταση ο Σάκχοφ – Η ετοιμόγεννη γυναίκα του βρίσκεται στο Κίεβο!

Σε άσχημη κατάσταση ο Σάκχοφ – Η ετοιμόγεννη γυναίκα του βρίσκεται στο Κίεβο!
Photo Credits: INTIME

Πολύ δύσκολες οι στιγμές για τον Γεβγιέν Σάκχοφ και την σύζυγο του στο Κίεβο - Ολο το ρεπορτάζ στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάσταση στην Ουκρανία είναι εφιαλτική και ο Γεβγιέν Σάκχοφ βλέπει την πατρίδα του να ζει δύσκολες στιγμές από την εισβολή της Ρωσίας.

Ο πόλεμος ξέσπασε στην Ουκρανία και το Κίεβο πολιορκείται εδώ και πολλές ώρες από τις δυνάμεις της Ρωσίας. Πολλοί Ουκρανοί έχουν μείνει στο Κίεβο, καθώς είτε αντιστέκονται, είτε δεν βρήκαν τρόπο να φύγουν.

Μία από τις πολλές περιπτώσεις είναι και η σύζυγος του Γεβγιέν Σάκχοφ. Ο Ουκρανός μέσος της ΑΕΚ ζει τον εφιάλτη καθώς η γυναίκα του βρίσκεται στο Κίεβο, είναι ετοιμόγεννη και βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της με τις βολές των Ρώσων να βρίσκονται πλέον αρκετά κοντά.

Σε άσχημη κατάσταση ο Σάκχοφ – Η ετοιμόγεννη γυναίκα του βρίσκεται στο Κίεβο!

Ο Σάκχοφ τις τελευταίες ώρες βρίσκεται συνεχώς στα τηλέφωνα και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, παρότι χθες βρέθηκε κανονικά στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα και συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα.

Οσα μετέφερε ο ίδιος ο παίκτης στους ανθρώπους της Ενωσης είναι συγκλονιστικά, με κτίρια να έχουν καταρρεύσει στην πόλη και τις σειρήνες πολέμου να ηχούν συνεχώς.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ζει ώρες αγωνίας και άπαντες είναι δίπλα του, με τις ευχές όλων να τερματιστεί άμεσα η εισβολή στην Ουκρανία και η σύζυγος του μαζί με το μωρό να μην κινδυνέψουν.

Ασφαλής ο Νταντσένκο

Ο Όλεγκ Νταντσένκο αγωνίζεται στην Ουκρανία και τη Ζόρια Λουχάνσκ, με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ.

Ωστόσο, ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του βρίσκονται μακριά από την εμπόλεμη ζώνη. Η Ζόρια έχει αποχωρήσει από το Λουχάνσκ από το 2014, παίζοντας στη Ζαπορίζια, όπως αντίστοιχα και η Σαχτάρ Ντόνετσκ παίζει από το 2014 στο Κίεβο. Εξάλλου, το πρωτάθλημα της Ουκρανίας έχει ανασταλεί, λόγω της ρωσικής εισβολής και είναι άγνωστο πότε θα συνεχιστεί η δράση.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X