Μαρτίνς: «Υπερβολικό το σκορ»

Μαρτίνς: «Υπερβολικό το σκορ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο ακολουθώντας το πλάνο του κόντρα στην Αταλάντα, σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μίλησε για υπερβολικό σκορ.

Ανέλαβε πλήρως την ευθύνη του αποκλεισμού ο Πορτογάλος.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός – Αταλάντα 0-3:

Για το τί δεν πήγε καλά στη βραδιά του 3-0 και αν θα άλλαζε κάτι: «Είχαμε το πλάνο μας. Προσπαθήσαμε να είμαστε επιθετικοί. Τακτικά και οι 2 ομάδες ήταν πολύ καλές. Όμως δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Στο β’ μέρος αντιδράσαμε όμως μετά δεχθήκαμε και το 2ο τέρμα. Δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τις επιθέσεις της Αταλάντα. Μία ομάδα πολύ δυνατή που έχει εξελιχθεί. Ξέραμε πως θα ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είμαστε απογοητευμένοι. Το σκορ είναι υπερβολικό σύμφωνα με τις φάσεις του αγώνα. Παίρνω όλη την ευθύνη».

Για το σύνθημα του κόσμου για τον Ελ Αραμπί και αν μπορούσε να είχε περάσει πιο νωρίς στο γήπεδο: «Νομίζω ότι είδαμε όλοι πως ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός. Έπρεπε να ρισκάρουμε. Εγώ έχω την ευθύνη να δω τα πράγματα ψύχραιμα. Εγώ έχω την ευθύνη να πάρω τις αποφάσεις. Έπρεπε να ρισκάρουμε αλλά και να είμαστε και συγκρατημένοι. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X