Στα ημιτελικά στην Ντόχα με υγιεινό περίπατο η Σάκκαρη (2-0 σετ) απέναντι στην Γκοφ

Στα ημιτελικά στην Ντόχα με υγιεινό περίπατο η Σάκκαρη (2-0 σετ) απέναντι στην Γκοφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν μια κλάση ανώτερη της Κόκο Γκοφ και πέρασε στα ημιτελικά στο τουρνουά της Ντόχα κερδίζοντας την Αμερικανίδα με 6-3, 6-3.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε το παιχνίδι με μπρέικ, έπειτα από τέσσερις ισοπαλίες και εφτά λεπτά αγώνα, εκμεταλλευόμενη το μέτριο σερβίς της Αμερικανίδας. Η Μαρία κράτησε το σερβίς της για να φτάσει στο 5-3 και να κλείσει με νέο μπρέικ το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη ξεκίνησε με δύο γρήγορα μπρέικ, την ώρα που η Γκοφ έκανε το ένα αβίαστο λάθος μετά το άλλο, αλλά η Μαρία «έδωσε» ένα μπρέικ στο 4-0. Η Σάκκαρη δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε το 15-40 στο 4-1 και έγινε το 4-2 με άσο της 18χρονης Αμερικανίδας. Η Ελληνίδα τενίστρια πίεσε πολύ από το σερβίς, έφτασε στο 5-2 και έκλεισε το παιχνίδι με 6-3, παρά την απέλπιδα προσπάθεια της Γκοφ να ανατρέψει την κατάσταση, τελειώνοντας το ματς σε 1 ώρα και 25 λεπτά με έναν forehand winner.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X