Novibet: Στηρίζουμε το παιχνίδι, χωρίς οπαδική βία

Novibet: Στηρίζουμε το παιχνίδι, χωρίς οπαδική βία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στηρίζουμε το παιχνίδι, χωρίς οπαδική βία. Με αυτό το μήνυμα η Novibet τοποθετείται κατά της οπαδικής βίας και αναλαμβάνει δράση, υποστηρίζοντας εμπράκτως τις αξίες του υγιούς αθλητισμού, στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής υπευθυνότητας που υλοποιεί.

Στο ερώτημα «Τι Ομάδα Είσαι», απαντούμε: «Όποια Ομάδα Κι Αν Είσαι Σε Θέλουμε», ανακοινώνοντας την πρωτοβουλία #noviolence, με πρώτο σταθμό ένα διευρυμένο πρόγραμμα αιμοδοσίας σε συμβολικά σημεία της χώρας, επεκτείνοντας τη δράση αιμοδοσίας που εφαρμόζει η εταιρεία εσωτερικά, σε ευρεία εθελοντική συμμετοχή.

Η Novibet, με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύει πως η μόνη ομάδα που έχει ζωτική σημασία, είναι η ομάδα αίματος. Με στόχο την έμπρακτη ενίσχυση νοσοκομειακών φορέων και συνανθρώπων μας, που χρειάζονται την στήριξή μας και ακολουθώντας τις οδηγίες του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), η Novibet μας προσκαλεί να πάρουμε όλοι μέρος στην πρωτοβουλία και να περάσουμε μαζί ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας.

Η πρώτη αιμοδοσία θα υλοποιηθεί στις 8/3 στα γραφεία της εταιρείας, με τη συμμετοχή εργαζομένων της εταιρείας και συνεργατών. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για τις ημερομηνίες και τα σημεία αιμοδοσίας για το ευρύ κοινό.

AEK Basket Queen by Betsson: Έβδομη στην βαθμολογία και play out για την ΑΕΚ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X