Κανένα θετικό αποτέλεσμα πλέον δεν αναιρεί την αποτυχία ορισμένων

Κανένα θετικό αποτέλεσμα πλέον δεν αναιρεί την αποτυχία ορισμένων
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, βάζει τα πράγματα στη θέση τους…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι ότι το συζητάμε μόνο εμείς, που σε κάθε περίπτωση, κινούμαστε ως ρεπόρτερ της ομάδας, γύρω από την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να βλέπουμε και να καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα. Είναι ότι το συζητάει όλος ο κόσμος της ΑΕΚ. Τι εννοώ; Θα καταλάβετε αμέσως.

Με όποιον «Ενωσίτη» κι αν μιλάω, μου λέει το εξής: «Ξέρεις τι φοβάμαι, ρε Πάνο;». Και του απαντάω με πικρό χαμόγελο: «Ξέρω, αλλά θα σε αφήσω να το πεις». Και όλοι (μου) λένε το ίδιο…

«Ότι μπορεί να κερδίσουμε για παράδειγμα τώρα, τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ και να πούνε μετά, ότι ορίστε μια χαρά ομάδα έχουμε, απλά ήμασταν κάπως άτυχοι σε κάποια ματς, μας αδίκησε και η διαιτησία σε κάποια άλλα, και να μην αλλάξει τίποτα και να πάμε πάλι με τα ίδια μυαλά και την επόμενη χρονιά».

Εντάξει, το ξέρω ότι χαμογελάτε κι εσείς το ίδιο πικρά τώρα, γιατί έχετε σκεφτεί πολλές φορές, ακριβώς το ίδιο. Και προφανώς για να σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο, δεν το κάνουμε τυχαία και δεν έχουμε άδικο. Προσωπικά, θα επαναλάβω την αίσθηση που έχω. Ή που θέλω να έχω.

Πρώτος ο ίδιος πρέπει να προβληματίζεται περισσότερο

Γιατί, για να ξέρουμε τι λέμε, το όλο θέμα είναι τι αποφάσεις θα πάρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Κι εδώ θα επισημάνω ξανά ότι υπάρχει τώρα μια πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με το παρελθόν. Ότι από εδώ και πέρα, θα μιλάμε για την ομάδα της «Αγια-Σοφιάς» και όχι για την ΑΕΚ του… ΟΑΚΑ.

Ως εκ τούτου, θα προβληματίζεται πολύ περισσότερο, πρώτος απ’ όλους, ο ίδιος ο Μελισσανίδης προκειμένου να κάνει τις δραστικές αλλαγές που πρέπει για μια άλλη, πιο δυνατή ΑΕΚ. Για μια ΑΕΚ δηλαδή με πολύ καλύτερη λειτουργία. Με πολύ πιο σωστό μεταγραφικό σχεδιασμό. Με ανθρώπους, που θα μπορούν να βλέπουν και μπροστά και με γνώμονα την εξέλιξη και το συμφέρον του κλαμπ.

Εν κατακλείδι, καμία νίκη επί του ΠΑΟ, επί του ΠΑΟΚ, επί του ΟΣΦΠ και κανένα σερί από εδώ και στο εξής, δεν είναι ικανό να αναιρέσει το γεγονός της ασύλληπτης για παράδειγμα αποτυχίας του να βρει η ΑΕΚ έναν καλό χαφ επί τρεις μήνες.

Και να κάθεται επί ένα μήνα και… βάλε να ασχολείται τελικά με δύο περιπτώσεις (Μπαρμπόσα και Μπαλάντα), που δεν μπορούσε επί της ουσίας να τις φέρει εις πέρας. Για να μην θυμηθούμε και τον προηγούμενο Γενάρη με τον Νταντσένκο. Για να μην πάμε και με τις πωλήσεις που… δεν έγιναν.

Υ.Γ.: Στην Κροατία, ο Μάρκο Λιβάγια έχει γίνει γκράφιτι στους δρόμους του Σπλιτ και τατουάζ στα χέρια των οπαδών της Χάιντουκ. Ο Λιβάγια που έχει πάρει από το… χέρι την Χάιντουκ και την οδηγεί με 21 γκολ σε 22 ματς, προς τη μεγάλη ανατροπή και προς τον τίτλο. Ο Λιβάγια, που στην ΑΕΚ είχε θεωρηθεί υπαίτιος για την κακή αγωνιστική πορεία της ομάδας, σε τέτοιο βαθμό, που μέχρι και ορισμένοι θερμοκέφαλοι οπαδοί, του έστελναν άθλια μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Ο Λιβάγια, που δεν είχε ανανεωθεί καν το συμβόλαιό του, ένα χρόνο πριν λήξει, ώστε να τον πούλαγε έστω η ΑΕΚ. Θυμάμαι που… χτυπιόμουν τότε, αλλά και που έκανα τον σταυρό μου, τουλάχιστον αν έφευγε να πήγαινε οπουδήποτε αλλού, εκτός από το να έμενε στην Ελλάδα. Πάλι καλά, που τώρα διαβάζουμε για τα κατορθώματά του στην Χάιντουκ και δεν τα βλέπουμε τουλάχιστον πουθενά εδώ κοντά, γιατί δεν ήθελε και πολύ…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X