ΑΕΚ: Απαλλάχθηκαν Κονέ και Παπαδημητρίου!

ΑΕΚ: Απαλλάχθηκαν Κονέ και Παπαδημητρίου!
Photo Credits: INTIME

Δικαιώθηκαν όπως ήταν φυσιολογικό Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου, όπως ήταν φυσιολογικό, απαλλάχθηκαν για τις διαμαρτυρίες στον διαιτητή Παπαδόπουλο στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 9.500 ευρώ.

Στην απολογία του, όπως διαβάσατε και νωρίτερα, ο Παναγιώτης Κονέ δήλωσε: Πηγαίναμε προς τα αποδυτήρια της ομάδας μας γιατί είναι ένας ο διάδρομος. Ο Παπαδημητρίου έκανε ερώτηση στον διαιτητή γιατί δεν έδωσε το πέναλτι, πήγα στον Παπαδημητρίου και τον ρώτησα «τι του είπες, φοβάται; είναι καλός διαιτητής, γιατί δεν το έδωσε». Ήταν από πίσω ο παρατηρητής, τα άκουσε και τα έγραψε. Ο διαιτητής δεν απάντησε, κοίταξε τον Παπαδημητρίου και συνέχισε… Το να κάνεις διάλογο με τον διαιτητή είναι υγιές».

Τέλος, ο Γιάννης Παπαδημητρίου ανέφερε: «Δεν έγινε κάτι διαφορετικό από αυτό που είπε ο Κονέ. Τον ρώτησα γιατί δεν έδωσε το πέναλτι. Πηγαίνοντας προς τον χώρο των αποδυτηρίων της δικής μου ομάδας, του έκανα την ερώτηση. Ο Κονέ με ρώτησε τι του είπα. Δεν έχω εικόνα ότι πίσω μου ήταν ο παρατηρητής. Δεν έγινε καμία στιχομυθία, κανένας διάλογος, μια ερώτηση ήταν. Δεν έχω βρίσει ποτέ, δεν έχω κάνει επίθεση αλλά ποδοσφαιρικά μπορώ να μιλάω σε έναν διαιτητή».

Θυμίζουμε πως είχαν κληθεί σε απολογία με το άρθρο για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών και κινδύνευαν με αγωνιστικό αποκλεισμό από 1 ως 6 αγωνιστικές ημέρες, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα από 1 ως 12 μήνες και πρόστιμο από 10.000 ως 50.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

ΠΑΕ ΑΕΚ, Π. ΚΟΝΕ (Διαπιστευμένος), Ι.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Διαπιστευμένος): “Βάσει των αναφερομένων στο από 20/2/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 20/2/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”: Απαλλάσσει τους Π. Κονέ και Ι. Παπαδημητρίου. Συνολική χρηματική ποινή στην ΠΑΕ ΑΕΚ εννέα χιλιάδων πεντακοσίων (9.500,00) ευρώ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X