Πόσα χρήματα βγάζουν οι πορνοστάρ – Τα πραγματικά νούμερα

Πόσα χρήματα βγάζουν οι πορνοστάρ – Τα πραγματικά νούμερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η βιομηχανία του πορνό συνολικά άξιζε 90 δισεκατομμύρια ευρώ παγκοσμίως το 2014 και οι ΗΠΑ ήταν η πιο κερδοφόρα αγορά. Σε ό,τι αφορά όμως τον μισθό του μέσου ηθοποιού, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί.

Σε μια συνέντευξη τον Αύγουστο, η Mia Khalifa –μια από τις πιο διάσημες performers του χώρου– είπε ότι έβγαλε λιγότερα από 10.000 ευρώ σε όλη την καριέρα της. Πιο πρόσφατα, όμως, ο Ιταλός ηθοποιός Max Felicitas είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή La Zanzara ότι βγάζει €15.000 τον μήνα. Από τη μια η έκρηξη των δωρεάν porn site έχει περιορίσει τα κέρδη. Από την άλλη, τα social media επιτρέπουν στους performers να αποκτήσουν following, να παράγουν περιεχόμενο και να δουλεύουν μόνοι τους.

Για να καταλάβω πόσα βγάζουν οι πορνοστάρ, ήρθα σε επαφή με τέσσερις ηθοποιούς ταινιών ενηλίκων που είχαν πολύ διαφορετικές καριέρες – άλλοι δούλεψαν στις ΗΠΑ, άλλοι στην Ευρώπη ενώ άλλοι δουλεύουν από τη δεκαετία του ‘90 που ήταν υποτίθεται η χρυσή εποχή του πορνό.

Διαβάστε περισσότερα για το πόσα χρήματα βγάζουν οι πορνοστάρ

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X