ΚΑΕ ΑΕΚ: «Τέλος οι αιτήσεις για τα Διαρκείας»

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Τέλος οι αιτήσεις για τα Διαρκείας»
Photo Credits: INTIME

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως τα 110 εισιτήρια διαρκείας που διατέθηκαν σε άνεργους και φοιτητές σε ειδικές τιμές, εξαντλήθηκαν!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η επιθυμία των δύο ένθερμων «Ενωσιτών» από Μύκονο και Ξάνθη, ικανοποιήθηκε στο έπακρον, αφού η ανταπόκριση των συνοπαδών μας υπήρξε εντυπωσιακή.

Οι αιτήσεις για τα 110 Εισιτήρια Διαρκείας-δώρο σε ανέργους και φοιτητές ξεπέρασαν τoν άνωθεν αριθμό μέσα σε διάστημα ολίγων ωρών! Η «Βασίλισσα», αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με Απόλλωνα Πάτρας, θα έχει περισσότερους από 110 νέους σταθερούς φίλους της στις εξέδρες του ΣΠΙΤΙΟΥ μας, στα Άνω Λιόσια, στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου της Basket League.

Zητούμε την κατανόηση όλων, αλλά αναγκαζόμαστε ν’ ανακοινώσουμε την πρόωρη λήξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων. Από τώρα και στο εξής ουδέν αίτημα θα γίνεται αποδεκτό.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους φίλους της ΑΕΚ για τη μαζική συμμετοχή.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας το αρμόδιο Τμήμα της ΑΕΚ BC θ’ αξιολογήσει και ανακοινώσει τον ακριβή αριθμό Εισιτηρίων Διαρκείας, και θα προσδιορίσει τον τρόπο παραλαβής τους από τους αιτούντες.

Η οικογένεια της ΑΕΚ BC και κυρίως οι αθλητές και προπονητές της «Βασίλισσας», με ενθουσιασμό συνειδητοποιούν, ότι οι προσπάθειες που καταβάλλουν εντός του παρκέ ανεξαρτήτως συνθηκών, αναγνωρίζονται «υπέρ το δέον» και προσδοκούν το ίδιο να συμβεί και με τα μεμονωμένα εισιτήρια το επόμενο διάστημα. Η δύναμη της «Βασίλισσας», στις εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες, αλλά και στις «εν γένει» απαιτητικές περιόδους υπήρξε ο κόσμος της. Όλοι μαζί θα καταφέρουμε τα μελλοντικά.»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X