ΚΑΕ ΑΕΚ: «Υπενθύμιση για τα 110 Διαρκείας»

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Διαρκείας για ανέργους και φοιτητές»
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία υπενθύμισε τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για άνεργους και φοιτητές σε ειδικές τιμές.

Οι πρώτοι 110 οπαδοί της Ενωσης άνεργοι (με πρόσφατη ενεργή Κάρτα Ανεργίας) και φοιτητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (με πιστοποιημένη ακαδημαϊκή ταυτότητα – πάσο), που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα έχουν τη δυνατότητα από την Τετάρτη 23/02 έως την Παρασκευή 25/02) να αποστείλουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Αριθμό Ταυτότητας, ΑΜΚΑ, τηλέφωνο) και τα παραστατικά στο aekbc@aekbc.gr.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

H AEK BC υπενθυμίζει, ότι από σήμερα Τετάρτη (23/02) έως και την Παρασκευή (25/02) δίνει τη δυνατότητα σε 110 φίλους της Ομάδας μας (ανέργους και φοιτητές) να παραλάβουν δωρεάν Εισιτήρια Διαρκείας για τους επόμενους αγώνες της «Βασίλισσας», στο ΣΠΙΤΙ μας, στα Άνω Λιόσια.

Τα «Διαρκείας» διατίθενται κατόπιν γενναίας προσφοράς δύο ένθερμων συνοπαδών μας από Μύκονο και Ξάνθη.

110 οπαδοί (άνεργοι, με πρόσφατη ενεργή Κάρτα Ανεργίας και φοιτητές, με πιστοποιημένη ακαδημαϊκή ταυτότητα-πάσο), δύνανται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως και την Παρασκευή (25/02), αποστέλλοντας τα στοιχεία τους στο aekbc@aekbc.gr.

Τα στοιχεία είναι τα κάτωθι:

-Ονοματεπώνυμο

-Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας

-ΑΜΚΑ

-Τηλέφωνο

-Παραστατικά (Κάρτα Ανεργίας ή ακαδημαϊκή ταυτότητα)

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι αιτήσεις θ’ αξιολογηθούν από τη Διεύθυνση του Τμήματος Εισιτηρίων της ΑΕΚ BC.

Θα υπάρξει ανακοίνωση για τον τρόπο παραλαβής των «Διαρκείας».

Με βάση το επικαιροποιημένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Βasket League για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή Πιστοποιητικό νόσησης COVID-19.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X