Το MLS κλείνει τις πόρτες του στον Νεϊμάρ

Νεϊμάρ: Κάνουν λόγο για απουσία 1,5 μήνα οι πρώτες εκτιμήσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

«Θέλω πολύ να παίξω στις Ηνωμένες Πολιτείες, τουλάχιστον μια σεζόν. Είναι ένα σύντομο πρωτάθλημα. Έχεις τρεις ή τέσσερις μήνες διακοπές. Θα μπορούσα να παίξω εκεί για πολλά χρόνια», είχε πει χαρακτηριστικά ο Νεϊμάρ στο podcast του Ρονάλντο.

Ωστόσο, ο επίτροπος της Major League Soccer δεν φαίνεται ότι είναι θετικός στην άφιξη του Βραζιλιάνου αστέρα στο MLS, καθώς θεωρεί πως όταν ο Νεϊμάρ το αποφασίσει θα είναι στο τέλος της καριέρας του και τότε δεν θα μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα σε κάποια ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

«Δεν χρειάζεται να φέρουμε έναν σπουδαίο παίκτη στο τέλος της καριέρας του. Εάν δεν έρθουν εδώ για να παίξουν και να συνεισφέρουν ουσιαστικά στις ομάδες μας και σεβαστούν το πρωτάθλημα και το πρωτάθλημα οπαδούς, δεν τους θέλουμε στο MLS. Θέλουμε η ιστορία μας να αφορά νέους παίκτες που έρχονται εδώ στην αρχή ή στο απόγειο της καριέρας τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επίτροπος της Major League Soccer, Ντον Γκάρμπερ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X