Τούχελ: «Πήραμε νίκη και όλοι ρωτούν γιατί δεν έπαιξε ο Λουκάκου»

Τούχελ: «Πήραμε νίκη και όλοι ρωτούν γιατί δεν έπαιξε ο Λουκάκου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Τούχελ εξήγησε γιατί άφησε τον Ρομέλου Λουκάκου στον πάγκο απέναντι στη Λιλ και στάθηκε στο γεγονός πως οι δημοσιογράφοι ασκούν πίεση για τον Βέλγο, ακόμα και μετά από ένα τόσο σημαντικό αποτέλεσμα.

Ο Τόμας Τούχελ ήξερε ότι θα δεχθεί ερωτήσεις για τον Λουκάκου και λίγο μετά το 2-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», απάντησε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν ήταν η στιγμή για να το πιέσουμε και να τον ρίξουμε στην αμέσως επόμενη φωτιά έπειτα απ’ ό,τι συνέβη στο προηγούμενο ματς όπου όλοι επικεντρώθηκαν στις λιγοστές επαφές του με τη μπάλα. Έπρεπε να κάνουμε ένα βήμα πίσω.

Βλέπετε ότι πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη και όλοι συνεχίζουν ν’ ασχολούνται με τον Λουκάκου. Είχαμε άλλους εννέα ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ομαδικό το άθλημα και η προσπάθεια. Ο Ρομέλου ήταν κουρασμένος, λίγο εξαντλημένος αυτές τις μέρες».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X