Το ξέσπασμα του Τσιάρτα, η απαλλαγή της ΑΕΚ από τη λαίλαπα Ψωμιάδη (VIDEO)

Το ξέσπασμα του Τσιάρτα, η απαλλαγή της ΑΕΚ από τη λαίλαπα Ψωμιάδη (VIDEO)

Τρία γκολ από τον Βασίλη Τσιάρτα, στον πρώτο του αγώνα με την ΑΕΚ μετά από δυόμιση μήνες απουσίας λόγω της κόντρας του με τον Ψωμιάδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις αρχές του β’ γύρου της σεζόν 2002-03, η ΑΕΚ έπαιρνε τις πρώτες ανάσες μετά τη φυγή της οικογένειας Ψωμιάδη. Η επανάσταση του Ντέμη Νικολαϊδη και η ευαισθητοποίηση της πολιτείας είχαν ως αποτέλεσμα να δραπετεύσει ο τότε διαχειριστής της ΠΑΕ μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του και τους συνεργάτες του που επί ένα χρόνο έκαναν… πάρτι στα ταμεία της εταιρείας.

Τα προβλήματα, βέβαια, δε λύθηκαν με τη διοίκηση Πρωτοδικείου υπό τον Γιάννη Γρανίτσα (τρεις μήνες μετά η ΑΕΚ θα έμενε άστεγη εξ αιτίας του) αλλά τη δεδομένη στιγμή φαινόταν ότι στην ΑΕΚ έπνεε άλλος αέρας. Η ομάδα είχε αρχίσει ένα σερί νικών που σαν σήμερα πριν από 19 χρόνια, με το 3-1 στην Καλλιθέα, έφτανε στον δεύτερο σταθμό του και θα τερμάτιζε στις 12 νίκες, καθώς θα κερδίζονταν και τα δέκα εναπομείναντα ματς.

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-1 και το σκορ είχε κλείσει από το πρώτο μέρος, αφού στο δεύτερο ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος ακόμα και για… περπάτημα. Η μεγάλη είδηση της ημέρας, όμως, ήταν το χατ-τρικ του Βασιλη Τσιάρτα που επέστρεφε μετά από απουσία τριών μηνών! Οχι, δεν ήταν τραυματίας, αλλά η κόντρα του με τον Μάκη Ψωμιάδη που του είχε «κόψει» αυθαίρετα χρήματα από το συμβόλαιό του είχε οδηγήσει σε αγωνιστικό αποκλεισμό.

Ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός είχε επανέλθει στην αρχική ενδεκάδα τρεις μήνες μετά την ήττα από τον Ακράτητο στα Άνω Λιόσια. Ενδιάμεσα, είχε ολιγόλεπτες συμμετοχές, αφού είχε μείνει για καιρό σε απραξία.

Στο χωράφι της Καλλιθέας έκανε τη διαφορά. Σε όλα. Σκόραρε με φάουλ στο 17’ και με δύο ακόμα ωραία σουτ έξω από την περιοχή στο 37’ και στο 39’ (μείωσε ο Γιώργος Σαββίδης στο 43’) και μετά το τέλος του αγώνα, στις δηλώσεις του, ασχολήθηκε αποκλειστικά και μόνο με το χάλι του αγωνιστικού χώρου και με το πόσο ακατάλληλος και επικίνδυνος ήταν για τους ποδοσφαιριστές.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Χιώτης, Μπορμπόκης, Κωστένογλου, Κρέεκ (46’ Μαλαδένης), Τσάρτας (64΄ Λάκης), Γεωργέας, Κασάπης (74’ Νικολαϊδης), Ράιτ, Κωνσταντινίδης, Πέτκοφ, Ίβιτς.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X