Champions League: Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Βιγιαρεάλ και Γιουβέντους (1-1) - Με το 1,5 πόδι στους «8» η Τσέλσι, 2-0 τη Λιλ

Βιγιαρεάλ - Γιουβέντους: Ανοιξε το σκορ με τρομερό γκολ ο Βλάχοβιτς στα 32 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης συνεχίστηκε σήμερα, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο!

Βιγιαρεάλ και Γιουβέντους έμειναν στο 1-1, με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να κλέβει τις εντυπώσεις.

Ο Σέρβος στράικερ σκόραρε το πρώτο του τέρμα στο Champions League, μόλις στο 32 δευτερόλεπτα, όταν ο Ντανίλο έβγαλε την μπαλιά για τον Σέρβο επιθετικό που έκανε ό,τι ήθελε τους Αλμπιόλ και Τόρες και με δεξί πλασέ έγραψε το 0-1.

Η Βιγιαρεάλ όμως δεν το έβαλε κάτω και αφού σπατάλησε… ένα τσουβάλι ευκαιρίες κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, όταν ο Παρέχο κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, ο Καπού τον σημάδεψε με τέλεια μπαλιά και ο έμπειρος Ισπανός μεσοεπιθετικός με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο έτερο παιχνίδι της βραδιάς, η Τσέλσι επικράτησε της Λιλ με 2-0 και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης από σήμερα, με τους Κάι Χάβερτς και Κρίστιαν Πούλισικ να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

Ο Γερμανός, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ζίγες βρήκε με «συστημένη» σέντρα το κεφάλι του Χάβερτζ, που σκόραρε χωρίς να δυσκολευτεί και στο 63ο λεπτό ο Καντέ διένυσε το μισό γήπεδο με την μπάλα, για να σπάσει στον Πούλισικ, ο οποίος εντός της αντίπαλης περιοχής πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X