Χωρίς πίεση στην επόμενη μέρα, μα να ζυγίζει και τον χρόνο...!!! 

Χωρίς πίεση στην επόμενη μέρα, μα να ζυγίζει και τον χρόνο...!!! 
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης εξηγεί γιατί πρέπει να γίνει σωστή χρήση του... δανείου ζωής που πήρε η ΑΕΚ, αναφέρεται σε Γιαννίκη και έμψυχο δυναμικό, ενώ έχει υστερόγραφα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκείνο το …δάνειο ζωής που σημειώσαμε σε τούτο εδώ το χώρο και για το οποίο “συζητήσαμε”, που θα ερχόταν μέσα από νίκη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, ήρθε και με θετικό τρόπο. Κάτι το οποίο όπως είναι γνωστό είχε ανάγκη όλος ο οργανισμός ΑΕΚ που βρισκόταν σε πίεση και σε προσπάθεια διαχείρισης μιας ακόμη σεζόν που πήγε (σε επίπεδο διεκδίκησης στόχων) στα βράχια…

Ανάγκη την είχε αυτήν την επικράτηση και ο κόσμος της Ένωσης, ο οποίος επέστρεψε στο γήπεδο με τη χαλάρωση των μέτρων όχι τόσο μαζικά αλλά σίγουρα με θετική διάθεση και αύρα. Δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν εξέφρασε την ενόχλησή του με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα αφού ήθελε κάτι παραπάνω από την ομάδα και το πήρε στο 69ο λεπτό.

Τώρα απομένει να μη γίνει κακή χρήση του αγωνιστικού… δανεισμού ζωής και στις αποφάσεις που δεν πρέπει να πάνε πολύ πίσω για την ΑΕΚ. Να γινει σωστή αντιθέτως. Κοινώς οφείλουμε να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα σε επίπεδο αλλαγών στο club και πότε θα προκύψουν, αφού φαντάζομαι μια νίκη επί του κάκιστου ΠΑΣ (χάρη φυσικά και στον τρόπο που τον υποχρέωσε να είναι η ΑΕΚ με το παιχνίδι της) δεν μπορεί να άλλαξε τα δεδομένα!

Δεν είναι λανθασμένη επιλογή να θελήσεις να είσαι συνειδητοποιημένος (και χωρίς την πίεση των αποτελεσμάτων), να μην βιαστείς, να πας στις καθοριστικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα. Απλά πρέπει να… ζυγίζεις και τον χρόνο και πόσος είναι ο διαθέσιμος για να μην μπλέξεις πάλι και περιοριστούν οι επιλογές σου, για οποιοδήποτε θέση και αν αναζητείς πρόσωπα.

Χωρίς πίεση στην επόμενη μέρα, μα να ζυγίζει και τον χρόνο...!!! 

Ο Γιαννίκης, τα αποτελέσματα και το δυναμικό…

Έως ότου φτάσουμε σε αυτές, τις αλλαγές όποιες και όσες (κι) αν είναι αυτές, θα εστιάσουμε στο αγωνιστικό με την ευχή να ανταποκρίνεται έστω στο μίνιμουμ της υποχρέωσης που υπάρχει για το ποδόσφαιρο τμήμα: την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής θέσης και του καλύτερου δυνατού τελικού βαθμολογικού πλασαρίσματος! Πρόκειται άλλωστε για μια ακόμη αποτυχημένη σεζόν σε όλα τα επίπεδα επίτευξης στόχων…

Η συζήτηση λοιπόν θα περιέχει και μπόλικο από το πρόσωπο του Αργύρη Γιαννίκη διότι είναι το κεντρικό στο αγωνιστικό. Μακάρι τα αποτελέσματα να είναι τέτοια που να σηκώνουν και συζήτηση για παραμονή του. Θα σημαίνει ότι η ομάδα κερδίζει και απλά δίνει ένα καλύτερο τέλος σχετικά με τη… γεύση που αφήνει το υπόλοιπο της χρονιάς αυτής.

Εννοείται πως αν με ρωτάει κανείς για πολλοστή φορά σημειώνω ότι δεν πρέπει να αλλάξει τώρα ο προπονητής αφού δεν έγινε στο κρίσιμο σημείο της διεκδίκησης στόχων για να το παλέψεις. Αφού δεν υπάρχει αυτό πια, επί της ουσίας δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αλλάξεις τον κόουτς τώρα, αλλά δεν πρέπει να λαθέψει και τη συνολική σου κρίση για τη θέση του τεχνικού που θα βάλει την ομάδα στο νέο γήπεδό της.

Το δυναμικό θα χρειαστεί να τύχει ενίσχυσης και προσθηκών που θα το βελτιώσουν. Έχουμε καταγράψει ότι στο κέντρο της άμυνας και στα χαφ (αμυντικό μέσο και καλό box to box) θα χρειαστούν νέα πρόσωπα για βασικές επιλογές προκειμένου να αξιοποιηθεί και το υπάρχον καλό υλικό… Υπάρχουν υλικά, απαιτείται να βρεθούν και άλλα αντίστοιχης ποιότητας με εκείνα που έχεις στην επίθεσή σου, μα παραπάνω από όλα θα χρειαστεί αυτός που θα τα αξιοποιήσει και απογειώσει!

Υγ: Για εμάς απ’ έξω πάντα θα φαντάζει τόσο εύκολο (το πρόβλημα και η λύση του) όσο το περιγράφουν οι παραπάνω παράγραφοι. Δεν είναι όμως και πρέπει να το υπενθυμίζουμε… Άλλωστε δεν αλλάζει το γεγονός της αποτυχίας μια τέτοια αναγνώριση (της δυσκολίας του εγχειρήματος να πετύχει ένα club στο αγωνιστικό του σχέδιο).

Υγ2: Είναι λογικό και απόλυτα δικαιολογημενο και επόμενο σα συμπέρασμα, σε περίοδο αγωνιστικής κρίσης, να προκύπτουν σενάρια και σκέψεις γύρω από πρόσωπα αφού θα τονίζεται πάντα ότι “πρέπει να έρθουν αλλαγές”. Και πρέπει να έρθουν διότι το μέγεθος της αποτυχίας είναι πολύ μεγάλο! Αλλά πρέπει να υπάρχει και θέμα στην ουσία… Κανείς δεν ξέρει ακόμη τι έχει στο μυαλό του ο Μελισσανίδης και θεωρώ ότι αυτό αλλάζει (απ’ όσο έχω δει στην πορεία των χρόνων στην ΑΕΚ και των αποφάσεων του) με την κατάσταση που βιώνει η ομάδα.

Υγ3: Παραδέχθηκε λέει ο Βρετανός αρχιδιαιτητής το πέναλτι σε βάρος του Καρίμ με τον ΠΑΣ… Μάλιστα! Και τις άλλες φορές που δεν το παραδεχοταν εμάς το ίδιο αδιάφορο μας ήταν πάντως. Μάτια έχουμε και βλέπουμε, μα κυρίως μυαλό και καταλαβαίνουμε…

Υγ4: Ακόμη και η παραπομπή του Παπαδόπουλου είναι μεγάλο κέρδος για την ΑΕΚ και επιτεύχθηκε μέσω επικοινωνίας και αντίδρασης ΠΑΕ. Να έχουν ένα παράδειγμα τιμωρίας έστω οι διαιτητές για να επιλέγουν να κάνουν το αυτονόητο: να μας παίζουν 50-50! Ούτε αυτό το απλό και αναμενόμενο δεν γινόταν, ούτε καν παραπομπή διαιτητή που μας έσφαζε!

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X