Σάκκαρη: «Ήταν ένα δύσκολο δεύτερο σετ - Πήρα, όμως, τη νίκη και αυτό είναι που μετράει»

Υπόθεση Σεμέδο: «Ανοίγουν» κινητά μετά τις καταγγελίες της μητέρας της 17χρονης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρία Σάκκαρη παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε να είχε καθαρίσει πιο εύκολα το ματς με την Αν Λι, ενώ μίλησε και για το επόμενο εμπόδιό της στο Κατάρ.

«Ήταν ένα δύσκολο δεύτερο σετ, είχα τις ευκαιρείς να κλείσω το ματς λίγο νωρίτερα», είπε η 26χρονη τενίστρια στην on court συνέντευξη. «Πήρα, όμως, τη νίκη και αυτό είναι που μετράει».

Αναφέρθηκε και στην επόμενη αντίπαλό της, την Τζέσικα Πεγκούλα:

«Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Παίξαμε στην Αυστραλία και έκανε μεγάλο ματς. Είναι εξαιρετική παίκτρια, είχε απίστευτη σεζόν πέρυσι και έχει ξεκινήσει καλά και φέτος. Θα είναι δύσκολος αγώνας και για τις δύο. Ανυπομονώ, όμως, γιατί μου αρέσει πολύ να παίζω εδώ».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την τενιστική παράδοση στην οικογένειά της. «Οι περισσότεροι ξέρετε τη μικρή ιστορία μου. Η μαμά μου ήταν παίκτρια και λένε ότι ότι το τένις ήταν στο dna μου. Το πιστεύω αυτό, αλλά το να έχω κάποιον στην οικογένεια που να καταλαβαίνει αυτό που περνάω, πώς είναι να αγωνίζεσαι κάθε μέρα στα γήπεδα σημαίνει πολλά. Παίζει σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου και είμαι ευγνώμων».

Η Μαρία, όμως, μίλησε και στα ελληνικά. «Ευχαριστώ όσους είναι εδώ σήμερα, ξέρω ότι είναι αρκετοί Έλληνες εδώ στο Κατάρ. Ευχαριστώ, εννοείται, και τους Έλληνες στην Ελλάδα. Ξέρετε όλοι πόσο αγαπώ τη χώρα μας και είμαι σίγουροι ότι το ίδιο και εσείς. Το εκτιμώ που ήρθατε εδώ σήμερα και θα τα πούμε αύριο!».

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X