ΑΕΚ: Ο Αραούχο επιστρέφει για να το πιάσει από εκεί που το άφησε

Αραούχο: «Μόνο απολαμβάνουμε μαζί» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Αραούχο ζει για τα μεγάλα ματς και αν όλα πάνε καλά θέλει να κάνει δυναμική επανεμφάνιση μετά τη θλάση που τον βρήκε σε περίοδο φόρμας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι γνωστό ότι ζει για τα μεγάλα παιχνίδια. Είναι ο παίκτης των μεγάλων ματς για την ΑΕΚ και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σε όλα τα χρόνια της καριέρας του με την κιτρινόμαυρη φανέλα ο «Τσίνο» έχει σκοράρει συνολικά δέκα γκολ απέναντι σε Ολυμπιακό (5), Παναθηναϊκό (3) και ΠΑΟΚ (2).

Ο πρόσφατος τραυματισμός του με τη θλάση που είχε υποστεί του στέρησε τη δυνατότητα από το να δώσει το «παρών» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Μια απουσία που φάνηκε εκείνο το απόγευμα στην Ένωση. Το κυριότερο, ωστόσο, ήταν το γεγονός ότι η θλάση αυτή τον βρήκε πάνω σε μια περίοδο που ήταν με το… γκάζι πατημένο.

Εκτός των τεσσάρων γκολ που μετρούσε μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας απέναντι σε Βόλο, Άρη και Απόλλωνα Σμύρνης, ο 30χρονος Αργεντινός φορ, φορώντας και το περιβραχιόνιο, έδειχνε να βγάζει τα ηγετικά του χαρακτηριστικά σε μια δύσκολη περίοδο για την ΑΕΚ. Ήταν αυτός που έδειχνε τον δρόμο σε ένα σημείο που το κλίμα είχε βαρύνει.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του Κυπέλλου αγωνιζόμενος με ενοχλήσεις δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω. Σε ένα ματς δηλαδή από αυτά που όλοι τον έχουν συνηθίσει να χρίζεται σκόρερ. Ο τραυματισμός αυτός τον άφησε λοιπόν για ένα δεκαήμερο εκτός τη στιγμή που ήταν σε τρομερή φόρμα, αλλά ο ίδιος θέλει να το πιάσει από εκεί που το άφησε με την επιστροφή του. Και ειδικά όταν έρχονται ντέρμπι, παιχνίδια στα οποία πάντα θέλει να είναι ετοιμοπόλεμος.

Την Τρίτη η ΑΕΚ είχε ρεπό με τους κιτρινόμαυρους να επιστρέφουν από το απόγευμα της Τετάρτης στα Σπάτα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Αραούχο στοχεύει εδώ και μέρες το συγκεκριμένο παιχνίδι για να επιστρέψει. Ο Αργεντινός νιώθει καλά και αναμένεται πλέον να δοκιμάσει να μπει με την υπόλοιπη ομάδα για να τεθεί -εφόσον όλα πάνε καλά- στη διάθεση του Γιαννίκη.

Ο Αραούχο είναι πραγματικά στα καλύτερά του τη φετινή σεζόν και δείχνει πιο ώριμος από ποτέ. Έχοντας σπάσει το φράγμα των 100 συμμετοχών με την Ένωση, ο «Τσίνο» ενδεχομένως στο τέλος της σεζόν να σημειώσει και την πιο παραγωγική του χρονιά με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Απέχει άλλωστε τέσσερα γκολ (φέτος μέχρι στιγμής είναι στα δέκα) από το να ισοφαρίσει τις επιδόσεις του την πρωταθληματική σεζόν με την ΑΕΚ το 2018.

Από αύριο (23/2) και τις μέρες που ακολουθούν ο Γιαννίκης θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι με τους «πράσινους». Για το ματς αυτό θα δει να επιστρέφει στη διάθεσή του και ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος εξέτισε τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του από τις επτά κάρτες που είχε συμπληρώσει.

Πηγή: Gazzetta.gr

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X