Οκούρ: «Πάντα τα ματς με την Ελλάδα είναι ιδιαίτερα - Θα παλέψουμε για τη νίκη»

Οκούρ: «Πάντα τα ματς με την Ελλάδα είναι ιδιαίτερα - Θα παλέψουμε για τη νίκη»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Μεχμέτ Οκούρ για την αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά τις απουσίες της η Τουρκία θα παλέψει τη νίκη κόντρα στην Ελλάδα (25/2, 18:00), όπως δήλωσε το μέλος του προπονητικού επιτελείου και πρώην ΝΒΑer, Μεχμέτ Οκούρ.

«Η Ελλάδα πάντα έχει καλή ομάδα και προσπαθεί να κατεβαίνει με την καλύτερη δυνατή σύνθεση στα παιχνίδια. Όμως, θα έχουμε και εμείς κάποιες απώλειες, με παίκτες που δεν θα μπορέσουν να έρθουν. Αλλά, πάντα τα παιχνίδια κόντρα στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα και θα πρέπει να βρούμε έξτρα κίνητρο. Έχουμε μπροστά μας 2-3 ημέρες να προετοιμαστούμε. Παρά τις απουσίες μας, θέλουμε να προετοιμαστούμε καλά, να παλέψουμε και να νικήσουμε τώρα και μετά», δήλωσε αρχικά στο «DHA» ο Μεχμέτ Οκούρ και πρόσθεσε:

«Έχουμε κάποιες απουσίες. Οι παίκτες του ΝΒΑ, αλλά και ο Σανλί που παίζει στην Ευρωλίγκα δεν θα είναι μαζί μας. Αλλά, έχουμε μία πολύ καλή γενιά στην εθνική ομάδα. Δεν καταφέραμε να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρυσι, καθώς είχαμε κάποιες ατυχίες κατά τη διάρκεια του προολυμπιακού τουρνουά στον Καναδά. Πιστεύω ότι οι παίκτες μας έμαθαν πολλά από εκεί. Το μέλλον του τουρκικού μπάσκετ είναι λαμπρό. Εάν δεν έχουμε τραυματισμούς, πιστεύω ότι αυτό το γκρουπ θα παίζει για πολλά χρόνια».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X