Χιμένεθ: «Την μοναδική φορά που με άφησαν να κάνω προετοιμασία με την ΑΕΚ πήρα πρωτάθλημα»

Χιμένεθ: «Την μοναδική φορά που με άφησαν να κάνω προετοιμασία με την ΑΕΚ πήρα πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε ότι θα επέστρεφε στην ΑΕΚ μόνο εάν είχε απευθείας επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ υποστήριξε ότι πάντα τον φώναζαν ως «πυροσβέστη».

Ο Μανόλο Χιμένεθ φιλοξενήθηκε στο Show Must Go On του Sport24 και έδωσε ενδιαφέρουσες απαντήσεις: για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη σχέση του με την ΑΕΚ.

Ο πρώην προπονητής της Ένωσης αναφέρθηκε στην αγάπη που νιώθει για τον κόσμο και τους παίκτες της ομάδας, το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, τη σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ τόνισε πως στη μία ευκαιρία που είχε να προετοιμάσει την ΑΕΚ από την αρχή της σεζόν κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ

Για το αν θα δούλευε σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα:

“Είχα πρόσφατα δύο προτάσεις από ελληνικές ομάδες, μία μερικούς μήνες πριν και μία αρκετά πρόσφατα. Προτίμησα να αρνηθώ, δεν έβλεπα προοπτική, αλλά οποιοδήποτε πρότζεκτ θα έχει προοπτική θα μπορεί και να με ενδιαφέρει στο μέλλον”.

Για το αν του έχει μείνει πίκρα από το τελευταίο διαζύγιο με την ΑΕΚ:

“Ο καθένας ξέρει πόσο ήσυχη είναι η συνείδησή μου με τις αποφάσεις που πήρα. Έχω πολύ καλή σχέση και αγάπη με τον κόσμο, τους παίκτες και αρκετούς ανθρώπους της ΑΕΚ. Τέσσερις φορές που ήρθα στην Ελλάδα σχεδόν πάντα με φωνάζαν ως “πυροσβέστη”. Σχεδόν πάντα στη μέση του πρωταθλήματος, χωρίς να έχω προγραμματίσει εγώ ο ίδιος την ομάδα, να την έχω στήσει ή να είναι ένα δικό μου πρότζεκτ.

Τη μοναδική φορά που με άφησαν να προετοιμάσω την ομάδα πήρα και το πρωτάθλημα. Πάντα έβαζα την ΑΕΚ μέσα στους στόχους. Έπαιξε τελικούς Κυπέλλου, κέρδισε το Κύπελλο. Όποτε με καλούσε κοντά της η ΑΕΚ δεν σκεφτόμουν ούτε τα χρήματα, ούτε τη διάρκεια του συμβολαίου, αλλά πάντα ερχόμουν. Είναι μία ομάδα που έχω δεθεί πολύ.

Δεν νιώθω πίκρα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι οι σχέσεις μου με τον Μελισσανίδη είναι καλές. Πάντοτε όταν μιλούσα απευθείας μαζί του δεν υπήρχε πρόβλημα, γιατί του έλεγα πάντα αυτό που έπρεπε να πω κι όχι αυτό που θα ήθελε να ακούσει. Τα προβλήματα ξεκινούσαν όποτε υπήρχαν οι ενδιάμεσοι γιατί τα παρουσίαζαν αλλιώς”.

Για το τι θα έκανε αν ο Μελισσανίδης του ζητούσε να είναι ο νέος προπονητής που θα έμπαινε στην Αγιά Σοφιά:

“Όποτε με καλέσει η ΑΕΚ, εγώ θα είμαι έτοιμος να το συζητήσω. Όμως, αυτή τη φορά θα μιλούσα μόνο με τον Μελισσανίδη και κανέναν άλλον. Θα ήθελα να βρεθώ στην αρχή ενός πρότζεκτ και όχι στη μέση, γιατί την τελευταία φορά που ήρθα τέτοια εποχή, μου είπαν “Μανόλο, τελείωσε τη σεζόν και θα είσαι και την επόμενη” και τελικά, δεν με άφησαν να συνεχίσω.

Η ΑΕΚ αυτό που χρειάζεται δεν είναι να φέρνει μόνο καλούς παίκτες, αλλά να φτιάξει ένα καλό σύνολο και να έχει αποδυτήρια που λειτουργούν σωστά. Αν καταφέρει να συνδυάσει τους καλούς παίκτες με το να έχει φτιάξει μία καλή ομάδα, τότε θα μπορέσει να παλέψει για τίτλους απέναντι στους υπόλοιπους “μεγάλους”.

Για το αν του έγινε πρόταση από την Εθνική Ελλάδας:

“Όχι, δεν υπήρξε καμία επαφή. Θα ήταν κάτι που θα μου άρεσε πολύ, γιατί γνωρίζω την Ελλάδα. Είναι πάντα στην καρδιά μου, δεν έχει να κάνει με το αν εργάζομαι εδώ ή όχι. Νιώθω πολύ κοντά στους Έλληνες”.

Η συνέντευξη του Μανόλο Χιμένεθ ξεκινάει από το 2:00:40.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X