Με ηγέτη τον Μόγια «χτίζει» το μέλλον- Στην ΑΕΚ για δύο ακόμη χρόνια ο Ισπανός

Με ηγέτη τον Μόγια «χτίζει» το μέλλον- Στην ΑΕΚ για δύο ακόμη χρόνια ο Ισπανός
Photo Credits: INTIME

Ο Νάτσο Μόγια θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ΑΕΚ μέχρι το 2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια εξαιρετικά σημαντική κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ που ανανέωσε την συνεργασία της με τον Νάτσο Μόγια για δύο ακόμη χρόνια.

Ο Ισπανός πλέι μέικερ συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024 και γίνεται έτσι ο πρώτος ξένος με τα περισσότερα χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ. Ο Μόγια είναι από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας τα τελευταία χρόνια με τους ανθρώπους του τμήματος να «χτίζουν» την επόμενη διετία πάνω στον έμπειρο πλέι μέικερ. Ο Ισπανός θα αποτελέσει «βαρόμετρο» και για τη νέα ομάδα που ετοιμάζεται για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ιγκνάσιο Μόγια Νάτσο Φλορίδο! Ο 33χρονος (03/11/1988) πλέι μέικερ, ύψους 1,88 μ., υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου έως το καλοκαίρι το 2024, συμπληρώνοντας μία 5ετία με τη φανέλα της ΑΕΚ και αποτελώντας τον ξένο παίκτη με τα περισσότερα χρόνια στην ομάδα.

Ο Ιγκνάσιο Μόγια Νάτσο Φλορίδο έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 1 Κύπελλο Ελλάδος και 1 EHF Cup, ενώ σε 65 επίσημες συμμετοχές έχει σκοράρει 224 τέρματα.

Ιγκνάσιο, καλή επιτυχία και τις επόμενες σεζόν με την ΑΕΚ!

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X