Παναθηναϊκός: Αμφίβολος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Βιγιαφάνιες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το ρεπό των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, ξεκίνησε την Τρίτη (22/02) η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Στο πρόγραμμα προπόνησης δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση ενώ στο τελευταίο κομμάτι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιξαν στο μισό γήπεδο με περιορισμούς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λούκας Βιγιαφάνιες και Ζοζέ Μαουρίσιο, θεραπεία οι Ραμόν Λούντκβιστ-Φεντερίκο Μακέντα και αποφόρτιση ο Γιώργος Σιδεράς.

Ο Αργεντινός μέσος αισθάνεται βαρύ τον τετρακέφαλο του και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την «Ένωση» στην Λεωφόρο, αλλά είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρει!

Σε ό,τι αφορά στον Βραζλιάνο χαφ, θα μπει μέσα στην εβδομάδα και θα τεθεί στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά παραμένει ανοιχτό αν θα μπορεί να είναι στην 11άδα…

Πηγή: Σπορ ΦΜ

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X