Μπορείς να το ξανακάνεις! Η ΑΕΚ κόντρα (19:45, LIVE σχολιασμός) στη Νιμ στη Χαλκίδα με ...οδηγό την εμφάνιση στη Γαλλία!

Ουγκάλντε: «Παίζω σαν ταύρος, πλέον όλη η Ευρώπη γνωρίζει την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τη Νιμ στη Χαλκίδα στο πρώτο από τα τρία εναπομείναντα ματς του ομίλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο από τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου της στο EHF European League δίνει σήμερα η ΑΕΚ που υποδέχεται στις 19:45 τη Νιμ στη Χαλκίδα για την 8η αγωνιστική.

Η «Ένωση» θέλει να εξαντλήσει όλες τις μαθηματικές πιθανότητες που έχει για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και για να γίνει αυτό καλείται να πανηγυρίσει σήμερα μια σπουδαία νίκη. Πράγμα δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο για την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλιας που ανάγκασε όλη την Ευρώπη να ασχοληθεί μαζί της με τη μεγαλειώδη νίκη που πέτυχε στη Γαλλία μέσα στην έδρα της Νιμ στον πρώτο γύρο. Μετά από καιρό η ΑΕΚ θα έχει και την στήριξη του κόσμου της στο γήπεδο. Η παρουσία του αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση στους παίκτες του «Δικεφάλου» που έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για να τα δώσουν όλα για τη νίκη.  Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στο γήπεδο, θα μπορούν να την παρακολουθήσουν σε live streaming από την ιστοσελίδα ehftv.com, κάνοντας απλά εγγραφή και εντελώς δωρεάν. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Ουγκάλντε, Μπριάτκα, Μυλωνά, Νικολαΐδη, Καλόμοιρο, Μόγια, Λέμος, Στεφάνοβιτς, Κοτσιώνη, Αραμπατζή, Τζηρά, Πλάθα, Παπαδιονυσίου, Σέβελεφ, Άντζελιτς, Μπουκοβίνα.

Ενημέρωση για την προσέλευση του κόσμου

Η ΑΕΚ περιμένει ξανά τον κόσμο της στη σημερινή αναμέτρηση με τη Νιμ στη Χαλκίδα.  Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα (10€) στην είσοδο, καθώς και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του χάντμπολ ή VIP all sports ή All in one (όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής).

Υπενθυμίζουμε ότι μαζί με το εισιτήριο, οι φίλαθλοί μας, θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την ταυτότητά τους (ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους τρεις τελευταίους μήνες. Οι ανήλικοι εισέρχονται με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή rapid test) ή με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Επίσης, καθίσταται υποχρεωτικό να φοράνε όλοι τη μάσκα τους, σε όλους τους χώρους και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο γήπεδο.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X