Σ.Φ. ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης προς Αυγενάκη: «Με ποια λογική κλείνεις την αδειοδοτημένη από εσένα, Λέσχη;»

Σ.Φ. ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης προς Αυγενάκη: «Με ποια λογική κλείνεις την αδειοδοτημένη από εσένα, Λέσχη;»
Photo Credits: INTIME

Ο Σ.Φ. ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις χθεσινές εξαγγελίες του Λευτέρη Αυγενάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σ.Φ. ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις χθεσινές εξαγγελίες του Λευτέρη Αυγενάκη για τα νέα μέτρα αναφορικά με τις λέσχες και τους συνδέσμους.

Η λέσχη της ΑΕΚ αναφέρει πως το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται, καθώς τονίζει πως ο Αυγενάκης κλείνει τον σύνδεσμο που ο ίδιος υπέγραψε την άδεια.

Η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης

«Συντοπίτη Υφυπουργέ

Πριν από τρία χρόνια μας ζήτησες ένα σωρό χαρτιά,παρόλο που ήμασταν σε λειτουργία δέκα χρόνια, χωρίς να δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, ποτέ, προκειμένου να μας αδειοδοτήσει η Γ.Γ.Α. Τρέξαμε,τα μαζέψαμε, πληρώσαμε και πλέον εδώ και τρία χρόνια είμαστε αδειοδοτημένοι, τυπικότατοι με καθαρά ποινικά μητρώα και ΑΦΜ. Ό,τι ακριβώς ζήτησες!!!

Με ποια λογική κλείνεις την αδειοδοτημένη από ΕΣΕΝΑ, Λέσχη , που ΕΣΥ ο ίδιος υπέγραψες την άδεια και στέλνεις όλα τα μέλη στον δρόμο και στις καφετέριες;

Το θέατρο του παραλόγου σε αυτή τη χώρα συνεχίζεται !!

Δε  σας αρέσει, μέλη της Λέσχης μας, φίλαθλοι της Α.Ε.Κ. να βλέπουμε τους αγώνες της ομάδας όλοι μαζί, ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΑ, και επιλέγετε να συνυπάρχουν με φίλους άλλων ομάδων σε δημόσιους χώρους, ρισκάροντας όλους τους κινδύνους που νομίζετε ότι αποφεύγονται.

Σου προτείνουμε, έστω και τη ύστατη στιγμή, να ξανασκεφτείς αν αυτό που υπέγραψες έχει βάση και τουλάχιστον να διατηρήσεις αδειοδοτημένες λέσχες σε λειτουργία μέχρι να εναρμονιστούν με τον νόμο που προτείνεις. Η λογική ” μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά” είναι απαρχαιωμένη .

ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ.

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X