ΑΕΚ: Η στιγμή της συμφιλίωσης ανάμεσα Αμραμπατ και Βράνιες (VIDEO)

ΑΕΚ: Η στιγμή της συμφιλίωσης ανάμεσα Αμραμπατ και Βράνιες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την αγκαλιά Βράνιες - Άμραμπατ μετά την ένταση που είχαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ανύποπτη στιγμή της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα στο κέντρο του γηπέδου, υπήρξε ένταση ανάμεσα σε Βράνιες και Άμραμπατ, με τον Βόσνιο στόπερ να κινείται απειλητικά προς το μέρος του Μαροκινού.

Δίπλα βρέθηκε ευτυχώς ο Τζαβέλλας, ο οποίος συγκράτησε τον Βράνιες πριν γίνει σύρραξη. Αμέσως μετά, ο Βράνιες κινήθηκε ξανά εναντίον του Αμραμπατ σε στημένο, με τον Τζαβέλλα να τους φωνάζει, να τους τραβάει για να χωριστούν και ζητά ψυχραιμία.

Ωστόσο, στιγμές  αφότου ο Πέτρος Μάνταλος άνοιξε το σκορ για την Ένωση, οι δύο ποδοσφαιριστές έδωσαν μια σφιχτή αγκαλιά μεταξύ τους, αφήνοντας στην άκρη την στιγμή έντασης που είχαν νωρίτερα, ενώ στην… παρέα προστέθηκε δευτερόλεπτα μετά και ο Γιώργος Τζαβέλλας που νωρίτερα είχε τρέξει να λύσει την παρεξήγηση.

Μάλιστα μετά τη λήξη της αναμέτρησης και τη νίκη της ΑΕΚ, ο Αργύρης Γιαννίκης παρενέβη, τους μίλησε και οι δυο ποδοσφαιριστές έδωσαν τα χέρια.

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X