ΛεΜπρόν Τζέιμς για Τζόρνταν: «Δεν θα έχανα την ευκαιρία να σφίξω το χέρι του ανθρώπου που με ενέπνευσε»

ΛεΜπρόν Τζέιμς για Τζόρνταν: «Δεν θα έχανα την ευκαιρία να σφίξω το χέρι του ανθρώπου που με ενέπνευσε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα All Star Game που πέρασε στην ιστορία ως ίσως το καλύτερο όλων των εποχών, μία από τις στιγμές που έμεινε σε όλους ήταν η αγκαλιά του Μάικλ Τζόρνταν με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Και ήταν ένα από τα ζητήματα που κλήθηκε να σχολιάσει ο ΛεΜπρόν μετά τον αγώνα.

Ο «Βασιλιάς» ρωτήθηκε για αυτή την αγκαλιά και απάντησε με πολύ ανθρώπινο τρόπο. “Επικρατούσε χάος μετά την τελετή βράβευσης των 75 καλύτερων παικτών. Δεν ήθελα όμως να χάσω την ευκαιρία να σφίξω το χέρι του ανθρώπου που με ενέπνευσε στην παιδική μου ηλικία” δήλωσε αρχικά ο ΛεΜπρόν, για να προσθέσει στην συνέχεια:

«Δεν έχουμε μιλήσει πολλές φορές στα 19-20 χρόνια που βρίσκομαι στο NBA, αλλά δεν θα ήμουν εδώ αν δεν είχα πάρει έμπνευση από αυτόν. Πάντα ήθελα να γίνω σαν αυτόν όταν μεγαλώσω».

Κλείνοντας, ο Τζέιμς αναφέρθηκε και σε έναν συμβολισμό, αφού το νικητήριο καλάθι που σημείωσε στο All Star Game ήταν μία από τις χαρακτηριστικές κινήσεις του Τζόρνταν, το fade away σουτ: «Είναι τρελό επειδή το νικητήριο καλάθι που σημείωσα με fade away σουτ, είναι εμπνευσμένο από τον Τζόρνταν. Ο τρόπος που φορούσε τα παπούτσια και την εμφάνισή του, τα αμάξια που οδηγούσε, όλα αυτά με ενέπνευσαν. Δεν ήθελα να χάσω αυτή την ευκαιρία, επειδή δεν είμαστε συχνά στον ίδιο χώρο και γενικά δεν έχουμε βρεθεί πολλές φορές κατά την διάρκεια της καριέρας μου. Σήμαινε πολλά για εμένα» .

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X