All Star Game: Η χειραψία του Αντετοκούνμπο με τον Μάικλ Τζόρνταν (ΦΩΤΟ)

All Star Game: Η χειραψία του Αντετοκούνμπο με τον Μάικλ Τζόρνταν (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μία σημαντική διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που κατά τη διάρκεια του All Star Game πήρε μία θέση δίπλα στους 75 κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ, μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Κόμπε Μπράιαντ.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της παρουσίασή του από τους ιθύνοντες του ΝΒΑ ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του πρωταθλήματος, είχε ένθερμη χειραψία με τον Τζόρνταν.

Όπως τόνισε ο Αντετοκούνμπο: «Δεν τον είχα γνωρίσει ποτέ προσωπικά. Τον είχα δει μία φορά στην Σάρλοτ όταν παίζαμε ένα παιχνίδι, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να του συστηθώ.

Είχα ρωτήσει αν θα έρθει και μου είπαν ότι δεν ήταν εδώ, αλλά τότε τον είδα να βγαίνει στην παρουσίαση και έπαθα σοκ. Είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Είναι τρελό. Πήγα εκεί και του συστήθηκα. Εξεπλάγην που ήξερε ποιος είμαι. Εντάξει, πλάκα κάνω. Είχε πλάκα που του έσφιξα το χέρι και του μίλησα για πέντε δευτερόλεπτα. Είχε πλάκα».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X