Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο δράστης της επίθεσης στον παίκτη της Κ15 της ΑΕΚ στην Πεύκη!

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο δράστης της επίθεσης στον παίκτη της Κ15 της ΑΕΚ στην Πεύκη!
Photo Credits: INTIME

Στα χέρια των αρχών ο άνδρας που επιτέθηκε στον νεαρό αθλητή της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χειροπέδες πέρασαν στον δράστη της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της Κ15 της ΑΕΚ!

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η σύλληψη του έγινε αργά χθες το βράδυ στην Ομόνοια όταν προσπαθούσε να κλέψει ένα μαγαζί στην περιοχή και μαχαίρωσε τον καταστηματάρχη! Έχει ήδη γίνει η ταυτοποίηση του και η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της.

Ο 20χρονος δράστης κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία.

Το δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, απόπειρα κλοπής, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες κλπ καθώς και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Μεσημβρινές ώρες χθες (19-2-2022), στην περιοχή του Αμαρουσίου, άγνωστο άτομο κρατώντας μαχαίρι, προσέγγισε 15χρονο ημεδαπό που φορούσε ρούχα με διακριτικά αθλητικού συλλόγου, τον εξύβρισε και αποπειράθηκε να τον πλήξει, πλην όμως ο 15χρονος απέφυγε το κτύπημα με το μαχαίρι, το οποίο τελικά του έσκισε το μπουφάν και τη ζακέτα που φορούσε. Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε τρέχοντας.

Κατά την προανακριτική διαδικασία που ανέλαβε αρχικά το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου και συνεχίστηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη.

Πρόκειται για 20χρονο ημεδαπό και στο πλαίσιο αναζήτησής του πραγματοποιήθηκε, παρουσία εκπροσώπου της Δικαστικής Αρχής, έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ξύλινο ρόπαλο.

Βραδινές ώρες, ο προαναφερόμενος 20χρονος εισήλθε σε κατάστημα-εστιατόριο στην περιοχή του Κεραμεικού και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, τον οποίο στην προσπάθειά του να διαφύγει τραυμάτισε με μαχαίρι.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή αλλά ακινητοποιήθηκε και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, όπου και συνελήφθη.

Στο σημείο βρέθηκε και κατασχέθηκε, το αναδιπλούμενο μαχαίρι που προηγουμένως είχε απορρίψει ο κατηγορούμενος.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, απόπειρα κλοπής, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες κλπ καθώς και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X