Ανσαριφάρντ: «Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλη την ομάδα - Να αφήσουμε στην άκρη το παρελθόν»

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: «Αηδία πια, δεν υπάρχει… ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να στέκεται στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος του ματς στον κόσμο που έδωσε ώθηση σε εκείνον και τους συμπαίκτες του, αλλά και στα αρνητικά αποτελέσματα των περασμένων εβδομάδων που έγιναν μάθημα στους παίκτες της Ενωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιρανός επιθετικός της Ενωσης:

«Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλη την ομάδα. Δουλέψαμε σκληρά. Θέλαμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί είχαμε δύσκολες ημέρες. Ευτυχώς πήραμε τη νίκη και είμαστε ικανοποιημένοι γι’ αυτό. Αυτό που είναι αναγκαίο είναι να ξεχάσουμε τι συνέβη και να επικεντρωθούμε στο μέλλον. Να αφήσουμε στην άκρη το παρελθόν».

Για το ρυθμό που κράτησε η ΑΕΚ και μετά το 1-0 και έψαξε και δεύτερο τέρμα;

«Αυτό το παιχνίδι ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Ηταν κάτι παραπάνω από μάθημα σε αυτό που πάθαμε στα προηγούμενα ματς. Αρα είχαμε μια βελτίωση. Είναι διαφορετικό να παίζεις με κόσμο. Μας έδωσε ώθηση και έξτρα κίνητρο. Υπήρχε μία βελτίωση σε αυτή τη νοοτροπία».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X