ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: «Αηδία πια, δεν υπάρχει… ΑΕΚ!»

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: «Αηδία πια, δεν υπάρχει… ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καλά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και κινδύνεψε να μείνει πίσω στο σκορ, αλλά ο Τσιντώτας με διπλή επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Όσο πέρναγε η ώρα, η Ενωση πήρε τον έλεγχο του ματς, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις.

Ωστόσο, η φάση του πρώτου μέρους ήταν ξεκάθαρα στο 42′, όταν ο Καραχάλιος ανέτρεψε πεντακάθαρα τον Ανσαριφάρντ μέσα στην περιοχή, αλλά Παπαδόπουλος και VAR… έκλεισαν τα μάτια, σε μια απόφαση ντροπή.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Ξεφτίλα χωρίς τέλος, νοθεία και αλητεία σε ένα πρωτάθλημα καρικατούρα. Πάρτε το και αφήστε μας στην ησυχία μας, να βρούμε τις λύσεις στα προβλήματα μας. Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά στην εποχή του VAR.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει άμυνα στο 1/3 του γηπέδου. Και οι δύο του επιθετικοί είναι κάτω από το ημικύκλιο της μεσαίας γραμμής, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κενοί χώροι και η ΑΕΚ δεν ξέρει ούτε να τους δημιουργήσει, ούτε να παίξει ποδόσφαιρο ορθής κατοχής για να ψάξει από τα πλάγια να απειλήσει ορθολογικά. Αντιθέτως είναι ευάλωτη πίσω, σε κάθε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων και δεν έχει δεχθεί γκολ χάρη στον Τσιντώτα. Η φάση με τον Γκαρσία και τον Ποζνάνσκι ελέγχεται και δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει βρει μπάλα ο παίκτης του ΠΑΣ. Πέναλτι στο χέρι δεν υπάρχει, αλλά η ανατροπή του Ανσαριφάρντ από τον Καραχάλιο είναι ΜΑΡΣ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ για ακόμη ένα ματς δεν ξέρει πως να αναπτυχθεί. Και απόψε που έχει περισσότερη ώρα την μπάλα της, δεν ξέρει πως να το κάνει μέσω συνεργασιών σε μικρό χώρο. Αποτέλεσμα ο Αμραμπατ να προσπαθεί μόνος εναντίον όλων, στην πλειοψηφία των φάσεων. Ο ΠΑΣ περιμένει πολύ έξυπνα τις κόντρες, με τον Βράνιες να βρίσκεται σε πολύ κακό βράδυ και να είναι κίνδυνος αμυντικά με αντίπαλο τον Περέα. Βεβαίως δεν θα μιλάγαμε για 0-0 αν δεν υπήρχε στο 5’ η διπλή σωτήρια επέμβαση του Τσιντώτα μετά τα συνεχή λάθη της άμυνας και δη του Βράνιες. Το έργο στο αγωνιστικό χώρο δείχνει να είναι… μία από τα ίδια. Tο ίδιο και με τη διαιτησία. Απροστάτευτη ΑΕΚ, σαν πρόβατο σε κάθε ματς. Πεναλτάρα σε Ανσαριφάρντ έκλεισαν μάτια Παπαδόπουλος και VAR. Να τους χαιρόμαστε που δεν μιλάμε…

 

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X