«Θα αφήσει τον Ρονάλντο να φύγει το καλοκαίρι η Γιουνάιτεντ αν το ζητήσει»

«Θα αφήσει τον Ρονάλντο να φύγει το καλοκαίρι η Γιουνάιτεντ αν το ζητήσει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αβέβαιο φέρεται να είναι το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο, στην αποχώρηση του Πορτογάλου άσου από την ομάδα στο τέλος της σεζόν αν αυτό επιθυμεί ο ίδιος.

Προσωρινά στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Premier League επέστρεψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά επί τη νίκη της με 2-0 σε βάρος της Μπράιτον την περασμένη Τετάρτη (16/2).

Ωστόσο, τα προβλήματα στους «κόκκινους διαβόλους» συνεχίζουν να υφίστανται σ΄ότι έχει να κάνει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το μέλλον του, το οποίο παραμένει αβέβαιο.

Ανάμεσα στον Πορτογάλο άσο και τον Ραλφ Ράνγκνικ υπάρχει μεγάλο χάσμα, με τον πρώτο να θεωρεί ότι ο Γερμανός προπονητής δεν έχει την ικανότητα να κοουτσάρει τους «κόκκινους διαβόλους».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sunday Mirror», ο CR7 παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2023 μπορεί να αποχωρήσει από αυτή στο τέλος της σεζόν αν το ζητήσει με την ομάδα να μην στέκεται εμπόδιο στην απόφαση του αυτή.

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X