Θεοδωρικάκος: «Έρχονται νέα μέτρα για την οπαδική βία - Ποινές ακόμη και στις ΠΑΕ» (VIDEO)

Θεοδωρικάκος: «Έρχονται νέα μέτρα για την οπαδική βία - Ποινές ακόμη και στις ΠΑΕ» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο, να υπάρξουν ποινές ακόμη και στις ΠΑΕ για περιστατικά βίας άφησε με δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Να βάλουν “πλάτη” στην προσπάθεια που γίνεται για τον περιορισμό φαινομένων οπαδικής βίας, ζήτησε από τις ίδιες τις ΠΑΕ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μάλιστα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής ποινών και στις ΠΑΕ, ωστόσο απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Επιπλέον, προανήγγειλε ότι αύριο θα ανακοινωθεί το πακέτο μέτρων της κυβέρνησης για την οπαδική βία.

“Η πολιτεία ανταποκρίνεται στη λαϊκή απαίτηση να μπει τέλος σε αυτές τις καταστάσεις”, σημείωσε.

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος, οι σύνδεσμοι χούλιγκαν κλείνουν και ότι οι λέσχες φιλάθλων θα λειτουργούν υπό προϋποθέσεις.

Παράλληλα, έκανε γνωστή την αυστηροποίηση των ποινών για όσους μετέχουν σε περιστατικά οπαδικής βίας και χουλιγκανικές δράσεις.

“Θα προβλέπονται ποινές στέρησης ελευθερίας και δε θα υπάρχει η δυνατότητα αναστολής. Θα επικρατήσει το ιδιώνυμο”, πρόσθεσε.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X