ΑΕΚ: Οι 11 του Γιαννίκη απόψε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΚ: Οι 11 του Γιαννίκη απόψε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κοντράρεται στις 19:30 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο - Οι σκέψεις του Αργύρη Γιαννίκη για την 11άδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πίεση στην ΑΕΚ είναι μεγάλη. Τα αρνητικά αποτελέσματα, η ανάγκη για ανάσα είναι μεγάλη και οι αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στην ΠΑΕ που περιμένουν όλοι δεν… έρχονται. Οπότε αυξάνεται και η πίεση προς όλους. Απόψε (19:30, Cosmote Sport 1) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα επιστρέφει ο κόσμος της ΑΕΚ και αυτό είναι μία συνθήκη που πρέπει όλοι να προσμετρήσουν για πιθανές αντιδράσεις στο γήπεδο.

Η Ενωση δεν υπολογίζει στον Αραούχο, τον Στάνκοβιτς και τον Γαλανόπουλο που δεν έχουν αποθεραπευτεί ακόμη για διάφορους λόγους, όπως και στον τιμωρημένο Σιμόες. Οπότε ο Αργύρης Γιαννίκης αναμένεται να αλλάξει τα πλάνα του απόψε, καθώς αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τόσο τον Ογκνιεν Βράνιες, όσο και τον Γεβγιέν Σάκχοφ που είχε σκοράρει το νικητήριο γκολ στα Ιωάννινα στο α’ γύρο.

Ο Γιαννίκης αναμένεται να ξεκινήσει στην 11άδα με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τον Ρότα δεξιά, τον Χατζισαφί αριστερά, τον Βράνιες με τον Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας, Σιμάνσκι και Σάκχοφ στον άξονα, τον Γκαρσία δεξιά, τον Τσούμπερ αριστερά και τον Αμραμπατ πίσω από τον Ανσαριφάρντ. Ο Γκαρσία δεν έκανε δύο προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα και γενικότερα δεν έβγαλε προπόνηση στο 100%. Υπάρχουν φόβοι στην ΑΕΚ ότι το σφίξιμο στο δικέφαλο, μπορεί να εξελιχθεί σε θλάση. Αν τελικά ο Γκαρσία μείνει στον πάγκο (δεν έχει πολλές πιθανότητες), τότε θα μπει 10αρι ο Μάνταλος και δεξιά ο Αμραμπατ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X