Γλυκά Νερά: Η μαρτυρία της γειτόνισσας του ζευγαριού για τη νύχτα που δολοφονήθηκε η Καρολάιν - Δείτε το ντοκιμαντέρ (VIDEO)

Γλυκά Νερά: Η μαρτυρία της γειτόνισσας του ζευγαριού για τη νύχτα που δολοφονήθηκε η Καρολάιν - Δείτε το ντοκιμαντέρ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, η οποία προκάλεσε σοκ και οργή στο πανελλήνιο μίλησε για πρώτη φορά η γειτόνισσα του ζευγαριού σε βρετανικό κανάλι.
«Παρακολουθώντας μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή και έναν τραγικό φόνο μιας γυναίκας που ζει στην Ελλάδα».

Με αυτή την περιγραφή αναφέρεται το βρετανικό κανάλι Channel 5 στο ντοκιμαντέρ 90 λεπτών που δημιούργησε για την υπόθεση των Γλυκών Νερών και στη γυναικοκτονία της νεαρής Καρολάιν που συγκλόνισε την ανθρωπότητα.

Συγκεκριμένα, στο ντοκιμαντέρ μίλησε η γειτόνισσα του ζευγαριού, η οποία και περιέγραψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, το βράδυ της δολοφονίας. Ο συζυγοκτόνος ζητούσε δήθεν για βοήθεια, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να παραπλανήσει τις Αρχές και να παρουσιάσει την εκδοχή του για «ληστεία μετά φόνου».

Η γυναίκα είχε καθημερινές επαφές με το ζευγάρι και περισσότερο με την άτυχη Καρολάιν. «Θυμάμαι τη στιγμή που έμαθα ότι ομολόγησε ο Μπάμπης. Εκεί πάθαμε όλοι σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα» ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα στην κάμερα του Channel 5.

«Με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό μου και ακούω τον Μπάμπη, που εκείνη την ώρα δεν τον καταλάβαινα τι μου έλεγε, σαν να ζητάει βοήθεια. Αλλά δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι μου λέει. Πετάγομαι από το κρεβάτι μου αναστατωμένη, ξυπνάω τον σύζυγό μου. Πάνω στον πανικό μου να ντυθώ, κλείνω το τηλέφωνο. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο στη συνέχεια, το σηκώνει και τον ακούω να φωνάζει…», περιγράφει.

Στις δηλώσεις της, η γειτόνισσα του ζευγαριού επισημαίνει: «Ακόμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το παιδί που γνώριζα έφτασε να κάνει αυτό το τρομερό πράγμα. Αυτή την πράξη».

Αναφερόμενη στην Καρολάιν, τονίζει: «Η απώλειά της είναι πολύ μεγάλη. Ζει μέσα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου. Την αγαπώ. Δεν μιλάω σε παρελθοντικό χρόνο, γιατί ζει μέσα μου».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X