Αντετοκούνμπο: «Ξανά στο Skills Challenge, μέχρι να το κερδίσουμε» (VIDEO)

Αντετοκούνμπο: «Ξανά στο Skills Challenge, μέχρι να το κερδίσουμε» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tα αδέλφια Αντετοκούνμπο δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία, με τον Γιάννη να δίνει υπόσχεση πως θα επιστρέψουν μέχρι να κερδίσουν τον διαγωνισμό.

Το ευχαριστηθήκαμε με την ψυχή μας» τόνισε αρχικά ο Θανάσης, με τον Γιάννη να τονίζει «ήταν πάρα πολύ δύσκολο, γιατί δεν κάναμε καν ζέσταμα. Ειδικά το τελευταίο κομμάτι με τις ντρίμπλες που είναι για γκαρντ και όχι για big man.

Ο Άλεξ από την πλευρά του είπε: «Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία, το διασκέδασα. Κάτι διαφορετικό, δεν είχα ανάλογη εμπειρία.

Για την επόμενη πρόκληση αν θα είναι στον διαγωνισμό τριπόντων ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αρχική είπε πως… τελείωσε αλλά μετά το μετάνιωσε μάλλον και είπε: «Το Skills Challenge την επόμενη χρονιά, για να το κερδίσουμε» με τους Θανάση και Άλεξ αν συμFωνούν.

«Αυτά που κάνουμε ως αδέλφια στην αυλή μας, τα κάνουμε και εδώ στην μεγάλη σκηνή του ΝΒΑ. Είναι απίστευτο» είπε ο Θανάσης.

Όσον αφορά το… καθοριστικό τρίποντο, αν ήταν απόφαση να σουτάρει ο Θανάσης είπε: «Δεν το ξέραμε πως θα γίνει έτσι. Νομίζαμε πως θα σουτάραμε όλοι με την σειρά» ενώ ο Γιάνης είπ πως αν ήταν ένα σουτ θα ήταν στο χέρι του Άλεξ.

Ο Γιάννης συμπλήρωσε: «Ήταν μία τρομερή εμπειρία, δεν βλέπουμε τον Άλεξ, όλη μαζί η οικογένεια βρισκόμαστε εδώ και είναι κάτι εκπληκτικό, όλοι περνάμε καλά».

Όλοι παραδέχθηκαν πως είχαν άγχος και τόνισε πως ήταν μία εκπληκτική εμπειρία.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X