Το χρονοδιάγραμμα της ΑΕΚ για την επιστροφή του Κιθ Λάνγκφορντ

Το χρονοδιάγραμμα της ΑΕΚ για την επιστροφή του Κιθ Λάνγκφορντ
Photo Credits: INTIME

Πότε θα μπορεί να λογίζεται για αγώνες ο Λάνγκφορντ

Το Φάιναλ-4 ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ, που πλέον στρέφεται στο πρωτάθλημα που ξανά ξεκινάει σε 2 εβδομάδες, με το βλέμμα στον Κιθ Λάνγκφορντ.

Είναι ένα διάστημα που οι παίκτες της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους για την συνέχεια. Αυτό βέβαια δεν θα συμβεί για τον Κιθ Λάνγκφορντ που έχει μπροστά του προετοιμασία για να επιστρέψει.

Ο Αμερικανός σκόρερ, που βρισκόταν στην αποστολή της ομάδας στην Κρήτη, δεν μπήκε στην δωδεκάδα του αγώνα και παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα. Η αλήθεια είναι ότι ο Κιθ Λάνγκφορντ ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον τραυματισμό που αποκόμισε πέρσι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και από τότε δεν μπόρεσε να αγωνιστεί εξαιτίας αυτού. Πλέον στην ΑΕΚ θα μπει σε πρόγραμμα ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης, για να μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Στο πλάνο της ομάδας, είναι ο Λάνγκφορντ να μπορεί να αγωνιστεί σε καλό επίπεδο σε 4 εβδομάδες, με τον ίδιο πάντως να υποστηρίζει ότι θα είναι έτοιμος νωρίτερα για να ενταχθεί σταδιακά στην ομάδα. Έτσι αν δεν είναι στην αποστολή στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα τότε στο αμέσως επόμενο αγώνα είναι πολύ πιθανό να κάνει την επανεμφάνιση του. Ο MVP του BCL το 2019-20, έχει μιλήσει με τον Στέφανο Δέδα για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα και τον τρόπο που θα τον χρησιμοποιεί ο Έλληνας τεχνικός, ενώ έχει δει και βίντεο με τα συστήματα της ομάδας.

Σίγουρα αν βρεθεί σε καλή κατάσταση θα είναι μια σημαντική μονάδα για την ΑΕΚ, τόσο ως προσωπικότητα όσο και ως ποιότητα μέσα στο γήπεδο. Η διάθεση του για να ξαναπαίξει μπάσκετ είναι δεδομένη και πλέον θα είναι στο χέρι του κόουτς Δέδα πώς θα τον αξιοποιήσει μαζί με τον Μπράιαν Ανγκόλα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X