Λοϊζίδη στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και θέλω να εκπροσωπώ όσα αντιπροσωπεύει»

Λοϊζίδη στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και θέλω να εκπροσωπώ όσα αντιπροσωπεύει»
Photo Credits: INTIME

Η νεαρή αθλήτρια της ΑΕΚ που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Νεανίδων μιλάει στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πυγμαχία αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά και ένδοξα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Ένα τμήμα που έχει αναδείξει κορυφαίους αθλητές, έχει κατακτήσει Πανελλήνια πρωταθλήματα και τεράστιες επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Πλέον έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια δημιουργώντας τη νέα …γενιά που θα οδηγήσει ξανά το τμήμα σε μεγάλες διακρίσεις. Μια από τις μεγάλες ελπίδες της ΑΕΚ είναι και η Μιχαέλα Λοϊζίδη.

 Η γεννημένη το 2004 αθλήτρια, βρήκε την διέξοδο που έψαχνε στην πυγμαχία. Η γνωριμία με τον δάσκαλο της Βαγγέλη Χατζή την έβαλε και στην οικογένεια της ΑΕΚ με τα πρώτα δείγματα γραφής να είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Η νεαρή αθλήτρια μίλησε στο enwsi.gr για το τι σημαίνει για την ίδια η ιδέα της ΑΕΚ αλλά και τους μελλοντικούς στόχους της.

-Μιχαέλα πως αποφάσισες να ασχοληθείς με την πυγμαχία

Έχω ασχοληθεί με διαφορετικά αθλήματα στο παρελθόν ρυθμική. ταεκβοντό αλλά τα σταμάτησα επειδή κουράστηκα. Κάποια στιγμή θεώρησα πως δεν μπορώ να κάθομαι συνέχεια πάνω σε ένα κινητό και αποφάσισα ξεκινήσω πυγμαχία και έτσι γνώρισα τον δάσκαλο μου τον Βαγγέλη Χατζή.

-Τι σημαίνει για σένα να αγωνίζεσαι με την φανέλα της ΑΕΚ;

Είμαι πολύ περήφανη για αυτό. Η ιδέα της ΑΕΚ είναι αυτό που με κάνει να αγωνίζομαι και να προσπαθώ κάθε φορά για να εκπροσωπώ όλους αυτούς που αντιπροσωπεύει αυτή η ιδέα. ΑΕΚ ΙΔΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

-Κατέκτησες το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Νεανίδων, αυτό σου δίνει κίνητρο για να συνεχίσεις;

Ναι κατέκτησα το χρυσό στο πρωτάθλημα Νεανίδων και ο τρόπος που ήρθε αυτό το μετάλλιο έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία για μένα. Έπρεπε να ξεπεράσω αρκετά εμπόδια μιας και η βοήθεια που δίνεται σε νέους αθλητές ειδικά στο άθλημα μας είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο ειδικά για τον στόχο της εθνικής Ελλάδος αλλά όπως πάντα θα παραμείνω ταπεινή και σε συνδυασμό με σκληρή δουλειά μαζί με τον δάσκαλο μου θα θέσουμε ακόμα υψηλότερους στόχους για τη συνέχεια.

-Τι θα συμβούλευες ένα παιδί που θέλει να ασχοληθεί με την πυγμαχία;

Η πυγμαχία είναι ένα άθλημα δύσκολο θέλει πειθαρχία και θέληση για να το κάνεις αυτό είναι σαν το σκάκι πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό και να μην τα παρατάς σε καμία μάχη είτε χάσεις είτε κερδίσεις και άμα κερδίσεις ένα αγώνα να μην ξεφύγεις. Πάντα να κοιτάς το επόμενο παιχνίδι.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον;

Οι στόχοι μου για το μέλλον είναι για αρχή το σχολικό πρωτάθλημα αλλά και οι Πανελλήνιες στο περάσω στα σώματα ασφαλείας για να έχω την δυνατότητα να κάνω αυτό που αγαπώ την πυγμαχία γιατί όπως ξέρετε οι νέοι αθλητές ειδικά στην χώρα μας δεν έχουν τους οικονομικούς πόρους να προχωρήσουν.

Ένας στόχος ακόμα που θα ήθελα για αρχή να εκπληρώσω είναι η ενσωμάτωση μου στην Εθνική ομάδα. Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλο μου Βαγγέλη Χατζή γιατί με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε όλους τους τομείς κ του οφείλω πολλά.

Λοϊζίδη στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και θέλω να εκπροσωπώ όσα αντιπροσωπεύει»

Λοϊζίδη στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και θέλω να εκπροσωπώ όσα αντιπροσωπεύει» Λοϊζίδη στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και θέλω να εκπροσωπώ όσα αντιπροσωπεύει» Λοϊζίδη στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και θέλω να εκπροσωπώ όσα αντιπροσωπεύει»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X