Βασιλακόπουλος: «Παίζαμε κόντρα στον Ελληνιάδη για… ένα μπουκάλι γάλα»

Βασιλακόπουλος: «Παίζαμε κόντρα στον Ελληνιάδη για… ένα μπουκάλι γάλα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πνευμονολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ανοίγει την καρδιά του στο Basketa.gr σε μια συνέντευξη διαφορετική από τις υπόλοιπες, εξιστορώντας τα νεανικά χρόνια του ως αθλητής στον Έσπερο Καλλιθέας, τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του που έγιναν μετά «αστέρες» στα παρκέ και την αναγκαστική στροφή στην ιατρική που δε σταμάτησε τη λατρεία του στην «πορτοκαλί θεά», ενώ σχολιάζει το σημερινό μπάσκετ με τις δικές του συμπάθειες, τα παιχνίδια στο ίδιο γήπεδο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα νέα περιοριστικά μέτρα και… τον ρωτάνε για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Τον έχουμε γνωρίσει την τελευταία διετία πιο έντονα, μέσα από τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση, μιλώντας για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού. Ο ίδιος έχει αποτελέσει ουκ ολίγες φορές θέμα συζήτησης για τις απόψεις, που εκφράζει στον τηλεοπτικό αέρα, αν και άπαντες οι υγειονομικοί έχουν το δικό τους μερίδιο πια στο δημόσιο διάλογο.

Δείτε όσα είπε ο Βασιλακόπουλος

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X