Στη δεύτερη ομάδα της Πόρτο ο Σεμέδο

Στη δεύτερη ομάδα της Πόρτο ο Σεμέδο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την δεύτερη ομάδα της Πόρτο θα αγωνιστεί ο Ρούμπεν Σεμέδο, προκειμένου να βρει ρυθμό και να είναι έτοιμος ώστε να τεθεί στα πλάνα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει το ντεμπούτο του με την Πόρτο. Ενας από τους λόγους για τους οποίους δεν χρησιμοποιήθηκε μέχρι σήμερα από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήταν λόγω των περιττών κιλών του, μιας και εμφανίστηκε πέντε κιλά βαρύτερος από την κατάσταση στην οποία θα έπρεπε να βρίσκεται.

Παρά το γεγονός ότι έχασε τα περιττά κιλά, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο στις δηλώσεις του γνωστοποίησε ότι δεν υπολογίζεται για το ματς της πρώτης ομάδας Μορεϊρένσε, και θα τεθεί στη διάθεση της δεύτερης ομάδας για τον αγώνα με την Τσάβες στο πρωτάθλημα SABSEG.

«Δεν θα είναι στη διάθεσή μας κόντρα στη Μορεϊρένσε γιατί θα παίξει αύριο για την ομάδα Πόρτο Β’ κόντρα στην Τσάβες, στο πρωτάθλημα SABSEG. Είναι στο σωστό δρόμο, θέλω να έχει λεπτά, ανταγωνισμό. Είναι σημαντικό ότι όταν θα κληθεί στην πρώτη ομάδα να είναι στο καλύτερο επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κονσεϊσάο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X