Κλοπ: «Το μικρότερο πρόβλημα που έχω είναι αν θα φτάσουμε τη Σίτι»

Κλοπ: «Το μικρότερο πρόβλημα που έχω είναι αν θα φτάσουμε τη Σίτι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψή του ότι το τελευταίο που τον απασχολεί είναι η Λίβερπουλ να καλύψει την διαφορά, που την χωρίζει από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο τεχνικός των «κόκκινων» Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, σε δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα εξέφρασε πως η Λίβερπουλ, δεν είναι ικανή να φτάσει στην βαθμολογία την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, με τον τεχνικό των «πολιτών» Πεπ Γκουαρντιόλα να έχει αντίθετη άποψη.

Στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου (19/2 17:00) απέναντι στη Νόριτς, ο Γερμανός προπονητής των «κόκκινων» ξεκαθάρισε ότι το να τα φτάσει η ομάδα του την Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί για αυτόν το μικρότερο πρόβλημα.

«Υπάρχουν πραγματικά πολλά να διορθωθούν. Από όλα τα προβλήματα που έχω το μικρότερο είναι το να φτάσουν τη Σίτι. Δεν υπάρχει μέρα στην εβδομάδα, ούτε λεπτό στην πραγματικότητα να το σκέφτομαι. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό, έχουμε μόνο να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας και να δούμε αν θα πλησιάσουμε ή όχι. Εκτός από αυτό, παλεύουμε για μια θέση στο Champions League. Γι’ αυτό πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια. Αν θέλουμε να πάμε πιο μακριά σε αγώνες κυπέλλου ή να κερδίσουμε το κύπελλο, τότε πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια. Είναι η ίδια λύση: λύνεις όλα σου τα προβλήματα κερδίζοντας αγώνες και αυτό είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μιλάμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X