500.000€* περιμένουν το μεγάλο νικητή της Novileague Χ!

500.000€* περιμένουν το μεγάλο νικητή της Novileague Χ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

νέος διαγωνισμός Novileague X ξεκίνησε, με κορυφαίο έπαθλο τις 500.000€* και καθημερινά πλούσια δώρα* που φτάνουν έως τις 50.000€*.

500.000€* περιμένουν το μεγάλο νικητή της Novileague Χ!

Η 2η αγωνιστική του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet επικεντρώνεται στα ντέρμπι των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και την ελληνική Super League. Ενδεικτικά εμπεριέχονται στο πρόγραμμα οι δύο λονδρέζικες μονομαχίες (Αρσεναλ-Μπρέντφορντ, Κρίσταλ Πάλας-Τσέλσι), καθώς και οι τρεις ελληνικές αναμετρήσεις της 24ης στροφής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι λάβουν μέρος είναι να προβλέψουν τα σημεία (1Χ2) των 10 επιλεγμένων παιχνιδιών της ημέρας εντελώς δωρεάν* για να διεκδικήσουν το έπαθλο των 10.000€*. Φυσικά, για όσους βρουν και το ακριβές σκορ στο Extra Match (Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ) το ποσό ανεβαίνει στις 20.000€*.

Ξεκίνα από σήμερα στο νέο διαγωνισμό Novileague X εντελώς δωρεάν!

Τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της Novileague X είναι τα εξής (19/02): Σαουθάμπτον-Έβερτον, Αρσεναλ-Μπρέντφορντ, Κρίσταλ Πάλας-Τσέλσι, Οσασούνα-Ατλέτικο, Ιωνικός-ΟΦΗ, Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ, Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός, Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης, Κολωνία-Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ναντ-Παρί Σεν Ζερμέν .

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X