ΑΕΚ: «Τσεκάρει» Σάλιακα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΚ: «Τσεκάρει» Σάλιακα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Ευκαιρία για την ΑΕΚ να δει τον Μανώλη Σάλιακα είναι η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στο ΟΑΚΑ σε ματς για την 24η αγωνιστική της Super League και έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τον Μανώλη Σάλιακα.

Ο «Δικέφαλος» παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό τον διεθνή πλέον δεξιό μπακ-χαφ και έχει σχηματιστεί θετικό report για την αξία του από τους υπεύθυνους του τμήματος σκάουτινγκ.

Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», ο Έλληνας οπισθοφύλακας δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ και είναι ελεύθερος το καλοκαίρι να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Η ΑΕΚ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δείχνει να έχει το προβάδισμα από την εγχώρια αγορά στην προοπτική συνεργασίας, ενώ υπάρχει παράλληλα «ζεστό» ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον ποδοσφαιριστή.

Σε κάθε περίπτωση, η αυριανή συνάντηση ΑΕΚ και ΠΑΣ αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» να κάνουν ακόμη ένα τσεκάρισμα στον Σάλιακα, ο οποίος φέτος έχει 24 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ σε 2.168 λεπτά συμμετοχής.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X