Μουρίνιο: «Εχω πάνω από 150 αγώνες στο Champions League οπότε δεν παραπονιέμαι τώρα που παίζω στο Conference»

Η πρόβλεψη του Μουρίνιο: «Θα είναι δύσκολα για την Αγγλία κόντρα στη Δανία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αποκάλυψη ότι δεν τον ενοχλεί που η Ρόμα δεν βρίσκεται στο Champions League, αλλά ανταυτού συμμετέχει στο Europa Conference League προέβη ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Στους «16» του Europa Conference League βρίσκεται πλέον η Ρόμα, η οποία επικράτησε τον περασμένο Δεκέμβριο με 3-2 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός των «τζαλορόσι» Ζοσέ Μουρίνιο, σε δηλώσεις που έκανε ενόψει του αγώνα με την Βερόνα, για την 26η αγωνιστική της Serie A που θα γίνει το Σάββατο (19/2) έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν τον ενοχλεί το ότι η ομάδα της Ρώμης αγωνίζεται στο Conference League, καθώς όπως είπε δεν του λείπει το Champions League.

«Είμαι προνομιούχος. καθώς έχω διευθύνει περισσότερους από 150 αγώνες στο Champions League, οπότε δεν παραπονιέμαι τώρα που παίζουμε στο Conference League. Δεν νιώθω νοσταλγία, δεν είδα μεγάλα παιχνίδια. Δεν μου άρεσε το Παρί – Ρεάλ, ενώ το Ίντερ – Λίβερπουλ ήταν ωραίο» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο Πορτογάλος προπονητής.

Ανατροπή Τίτλου για την ΑΕΚ, 2-1 τον Άρη στο Χαριλάου| AEK Τalk 21/4/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X