Να μπει με το ...δεξί στην β' φάση -Η ΑΕΚ κόντρα (20:30) στον Γ.Σ Περιστερίου

Εικόνες από το Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα το Περιστέρι με στόχο να ξεκινήσει νικηφόρα την β' φάση του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρεμιέρα για την ΑΕΚ στη Β’ Φάση της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών όπου υποδέχεται στην Ηλιούπολη τον ΓΣ Περιστερίου στις 20:30 στο πλαίσιο του Group 2, στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν μία από τις καλύτερες ομάδες του Β’ Ομίλου, που τερμάτισε στην 3η θέση, όπως και η ΑΕΚ, ισόβαθμη με τον 2ο Πανιώνιο. Η «Ένωση» θέλει να ξεκινήσει με το «δεξί» την πορεία της στη Β’ Φάση και να κάνει το πρώτο βήμα για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Ο Δημήτρης Μάζης επέλεξε στην αποστολή τους: Φλέγκα, Καζάζη, Στελλάτο, Παπούκα, Παπάκο, Κριγιέστορατς, Τσαταλιό, Ηλιόπουλο, Μαυρωτά, Βούκσεβιτς, Μανιουδάκη, Τσιστράκη, Δίπλαρο, Ζώρζο, Κατσινούλα. Ο τεχνικός της «Ένωσης» δήλωσε στο aek.gr: «Η Β’ Φάση θα είναι γεμάτη με πολύ δυνατά παιχνίδια. Είναι παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν πολύ στο να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Ξεκινάμε με το Περιστέρι που έχει κάνει αρκετά καλή πορεία μέχρι τώρα. Έχουμε προετοιμάσει το παιχνίδι μας και αναμένω έναν ωραιο αγώνα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X