Κουζέλογλου στο ENWSI TV: «Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά - Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ» (VIDEO)

Κουζέλογλου στο ENWSI TV: «Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά - Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα ανέφερε ο Γιάννης Κουζέλογλου στο ENWSI TV

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΘΑΝΟΣ ΤΣΙΜΠΟΣ

Λίγα λεπτά μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Γιάννης Κουζέλογλου μίλησε στο ENWSI TV και το AEK inside, τονίζοντας πως θα συνεχίσουν την σκληρή δουλειά ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο παίκτης της ΑΕΚ:

Για την σημερινή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Χάσαμε το παιχνίδι, προχωράμε, κρατάμε χαμηλά το κεφάλι, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για την δύσκολη συνέχεια».

Για το τι θα γινόταν αν η ΑΕΚ ήταν πλήρης: «Δεν το σκεφτόμαστε. Δεν υπάρχει “αν” για εμάς, κοιτάμε το σήμερα. Τελείωσε το παιχνίδι για εμάς, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να δουλέψουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι για την συνέχεια».

Για την συνέχεια: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για το μετά. Πρέπει να κοιτάξουμε βήμα βήμα. Να ξεκουραστούμε τώρα, να κοιτάξουμε τις προπονήσεις μας, να γίνουμε καλύτεροι ώστε να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το πόσο επηρεάζει τους παίκτες η παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος βοηθάει πάρα πολύ. Είμαι λίγο καιρό στην ΑΕΚ αλλά και στην έδρα μας ο κόσμος ήταν εκεί και μας βοήθησε. Εύχομαι να είναι κάθε μέρα εκεί και να μας δίνει ώθηση».

Για το πως αντιμετώπισαν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ξέραμε ότι παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα αλλά είπαμε να κοιτάξουμε την κάθε κατοχή ξεχωριστά για να είμαστε έτοιμοι για ότι θα συνέβαινε μέσα στο γήπεδο».

Για το αν η ΑΕΚ θα σταθεί ξανά στα πόδια της και θα φέρει τρόπαια και επιτυχίες: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για το μέλλον, κοιτάμε το τώρα, τις επόμενες προπονήσεις, να είμαστε υγιείς και να βελτιωνόμαστε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X