Νικολάου: «Θα απουσιάσουν σχεδόν όλοι οι γκαρντ της ΑΕΚ»

Νικολάου: «Θα απουσιάσουν σχεδόν όλοι οι γκαρντ της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Νικολάου αποκάλυψε τις απουσίες τις ΑΕΚ, ενώ άφησε και αιχμές για την κριτική που γίνεται στην «Βασίλισσα»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, έγραψε για το βραδινό ματς της Ένωσης με τον Ολυμπιακό σχολιάζοντας τις απουσίες αλλά και την κριτική που δέχεται η Ένωση.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

Η «Βασίλισσα» δίνει απόψε τον πιο άνισο Ημιτελικό-Τελικό της Ιστορίας της. Και δίνει τον πιο άνισο, όχι λόγω των μπάτζετ, τα οποία άλλωστε ουδέποτε αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για μας ή μας… έσκιαξαν ποτέ, εξ ού και τα 4 εγχώρια & διεθνή τρόπαια, των τελευταίων ετών, αλλά λόγω της «άδικης κατάρας», που εξακολουθητικά μάς πλήττει…
Επειδή προφανώς δεν έγινε σαφές, και επειδή και εμείς δεν έχουμε συμπεριλάβει από επιλογή στο «ρεπερτόριό» μας την κλάψα και τη μοιρολατρεία (για τις οποίες πάλι θα μας κατηγορούσαν κάποιοι συνάδελφοι αν το κάναμε, γιατί ως γνωστόν δεν τους πιάνεις ποτέ!), ως απάγκειο μελλοντικών, και επειδή μικρή μερίδα λαλίστατων στα ερτζιανά «αγωνιά» για την Επικοινωνία της ΚΑΕ, δίχως να υπολογίζει προσωπικά δεδομένα ασθενών, καταθέτουμε τα εξής:
Δυστυχώς, θα απουσιάσουν απόψε ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ-ΟΛΟΙ (!) οι γκαρντ… Δεν θα είναι παρών ο (ασθενής) ΑΝΓΚΟΛΑ, που κάθε ημέρα (κύριοι!) δοκιμάζει τις αντοχές του με τη βοήθεια των ιατρών. Δεν θα είναι παρών ο ασθενής ΡΑΟΥΤΙΝΣ, παρότι ήθελε σαν τρελός να είναι μαζί μας στο Ηράκλειο, και ελπίζαμε μέχρι και πριν λίγο, αλλά ξέρετε (κύριοι!) δεν είναι στο χέρι μας. Δεν θα είναι παρών ο τραυματίας ΠΑΠΠΑΣ, που παλεύει να επανέλθει. Δεν θα είναι παρών ο ΚΟΝΙΑΡΗΣ. Χτύπησε σοβαρά πριν τη Λάρισα ακόμη κι ο έφηβος ΣΑΞΙΩΝΗΣ… Το παλεύει ακόμα μπας και προλάβει το ματς ο ΚΙΘ!
Συνεπώς, για ποιο μπάσκετ να σοβαρομιλήσεις;
Προδήλως λείπει, και μας λείπει πολύ, και το γελαστό παιδί, που εμείς δεν ξεχάσαμε ποτέ, τότε που τα σχέδια του προπονητή μας σε πρωτόλειο στάδιο έγιναν άνω κάτω, αλλά κυρίως τσάκισαν και τον προπονητή και όλους μας. Ανθρώπινα. Μια τραγωδία, που μας κλόνισε, μας σημάδεψε…
Σε κάθε περίπτωση, πολλάκις η ΑΕΚ μπόρεσε εφέτος να φέρει τον κόσμο ανάποδα, κερδίζοντας ή χάνοντας, αλλά πάντως προσπαθώντας να αλλάξει τη μοίρα της με θέληση και αυταπάρνηση, που δεν επαρκούν πάντα για να τα βάλεις με τους νόμους της φύσης.
Είμαστε ρεαλιστές λοιπόν… αλλά και βέβαιοι, ότι όσοι αγωνιστούν θα δώσουν την ψυχή τους.
Για την Υπερηφάνεια μας.
Ε-Ν-Ω-Σ-Ι-Σ
ΥΓ: Για την αντισυναδελφική ρητορική διαρκείας από συγκεκριμένους για την ταπεινότητά μας, προσώρας απαντώ με τη σιωπή.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X